Kommunal sektor

Vi inspirerar och utvecklar framtidens välfärd!

PwC erbjuder kommuner, landsting och kommunala bolag hjälp med att utvärdera och utveckla sin verksamhet genom att tillhandahålla de främsta experterna inom kommunalverksamhet och kommunalekonomi. Vi drivs av att skapa värde för våra kunder och svensk välfärd och det gör vi genom att kombinera vår djupa verksamhetskunskap och erfarenhet från kommunal sektor med marknadens främsta metoder för organisations- och processutveckling. Vi har gedigen erfarenhet av rådgivning, revision och utbildning som är speciellt anpassad för den kommunala sektorn - tillsammans utvecklar vi din verksamhet!


PwC medverkar på Socialchefsdagarna 27-29 september i Östersund

Anmäl dig idag

Effektiv verksamhet

PwC hjälper dig och din verksamhet att undersöka och analysera er förmåga att använda era resurser effektivt både utifrån hur det ser ut just hos dig.

Öppna data i Sverige 2014

Sedan 2010 finns i Sverige en lag om vidareutnyttjande av handlingar från den offentliga förvaltningen (PSI-lagen) - enligt rapporten Öppna data i Sverige 2014 från PwC finns här en stor outnyttjad potential.

Omvärldsblad - Kommuner

Syftet med aktiv omvärldsbevakning är att med hjälp av information upptäcka mönster, vinna insikter och dra slutsatser. Ladda ner och läs våra omvärldsblad.

Kommunal sektor

Eftersom en majoritet av landets kommuner anlitar oss för revision, utbildning eller rådgivning har vi välmeriterade specialister och beprövade lösningar.


Podcast: Kommunal ekonomi

Vill du veta mer om kommunal skuldsättning, flyktingmottagning och integration eller kanske bostadspolitik? Lyssna på podden Kommunal Ekonomi.

Lyssna här

Susanna Collijn

Ansvarig Partner Kommunal Sektor

0709-29 20 04
E-post

LinkedIn

Oskar Lannerhjelm

Ansvarig Rådgivning

0709-29 50 56
E-post

LinkedIn

Anders Hägg

Ansvarig Revision

0709-292160
E-post

Missa inte vårt Managementprogram för toppledare inom offentlig sektor

Läs mer om utbildningen här (PDF)