Så blir du en digital ledare

Välkommen till "Att vinna med digitalt självförtroende" – en workshop som arrangeras i samarbete med Sime. Här får du ta del av de viktigaste insikterna för att bli en framgångsrik digital ledare.

Huvudtalare är Olof Hernell, Chief Digital Officer på EQT och Fredrik Lindblad, Partner - Digital Transformation, PwC.
 

Olof berättar om hur EQT blev en digital ledare och beskriver CDO-rollens viktigaste prioriteringar. Vilka är de största utmaningarna? Hur har EQT:s förändringsresa påverkat marknaden och medarbetarna? Varför har EQT valt att satsa på digitalt ledarskap?
 

Fredrik Lindblad har mångårig erfarenhet av digitala transformationer på större bolag. Fredrik presenterar de viktigaste insikterna från den nya globala PwC-studien "Digital IQ". I studien har 2 200 globala företagsledare gett sina perspektiv på vad som krävs för att bli en digital ledare. Frågeställningar som vi diskuterar är bland andra:

  • Varför har den digitala mognaden bland organisationer minskat till den lägsta nivån på tio år?
  • Vilken kombination av talang, teknologi och upplevelse skapar de rätta förutsättningarna för att bli en digital ledare?
     

Workshopen avslutas med en round table-diskussion där vi tillsammans utbyter erfarenheter kring det nya digitala ledarskapet. Passa på att nätverka och knyta nya värdefulla kontakter!

Olof Hernelll, EQT

Olof Hernell, EQT 

Fredrik Lindblad, PwC

Fredrik Lindblad, PwC 

loading-player

Playback of this video is not currently available

2017 Digital IQ

 Anmäl dig till workshopen
"Att vinna med digitalt självförtroende"
 

Datum och tid: Onsdagen den 30 augusti, kl 9.00-11.00 med efterföljande mingel
Plats: Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36 (hörnet Mäster Samuelsgatan / Malmskillnadsgatan), Stockholm
Moderator: Fredrik Lindblad, PwC
Anmälan: Kontakta Fredrik Lindblad, fredrik.lindblad@pwc.com
OBS! Begränsat antal  platser

Program

16:30 Kaffe och registrering
17:00 PwC hälsar välkommen
17:10 Våren är här!
Henrik Mitelman/krönikör
18:00 Att brygga olika världar
Saeid Esmaeilzadeh/Serendipity Group
18:20 Paus
18:45 Aktuella skattefrågor för entreprenörsföretag och ägarledda företag
PwC
19:20 Avslutande paneldebatt
19:40 Mingelmat med tillfälle för frågor och samtal

Talare

Annika Svanfeldt

Annika Svanfeldt arbetar på PwC:s kontor i Stockholm med skattefrågor rörande bland annat ägarledda företag och deras ägare.

LinkedIn

Hans Peter Larsson

Hans Peter Larsson arbetar på PwC:s kontor i Stockholm med skattefrågor bland annat med inriktning på beskattning av ägarledda företag och deras ägare. Han brinner för entreprenörskap och är en flitig debattör i skattefrågor som berör PwC:s kunder.

LinkedIn

Henrik Mitelman

Henrik Mitelman, prisbelönt analytiker och välkänd krönikör i Dagens industri, talar under rubriken ”Våren är här”. Henrik är ständigt på resande fot, framför allt i Asien, och brinner för svenska möjligheter att dra nytta av de asiatiska framstegen. Samtidigt finns det andra globala megatrender som Henrik uppmärksammar. 

LinkedIn
Twitter

Oscar Warglo

Oscar Warglo arbetar på PwC:s kontor i Stockholm med skattefrågor rörande bland annat ägarledda företag och deras ägare.

LinkedIn

Peter Hellqvist

Peter Hellqvist är ansvarig för PwC:s skatteavdelning för ägarledda företag – Entrepreneur Tax Services. Peter har 17 års erfarenhet av nationella och internationella skattefrågor som rör ägarledda företag och dess delägare.

LinkedIn

Saeid Esmaeilzadeh

Saeid Esmaeilzadeh, är adjungerad professor, entreprenör, företagsledare och medgrundare av Serendipity Ixora AB. Sedan mars 2015, är han ledamot i svenska regeringens referensgrupp av entreprenörer.

Saeid kommer under titeln ”Att brygga Världar” prata om sin och Serendipitys syn företagande och entreprenörsskap i en föränderlig värld.

LinkedIn
Twitter

Kontakta oss

Tippu Mahmood

Tel 0729-80 93 07
Email

Följ oss