Transportation & Logistics

Ta tillvara på de nya marknadsmöjligheterna med pålitlig partner

PwC:s branschspecialister inom transport.

Aktörerna inom transport- och logistikbranschen står inför stora förändringar. Att framgångsrikt ta tillvara på de nya marknadsmöjligheterna kräver större fokus på miljöanpassningar, ökat fokus på hållbar affärsutveckling och en erfaren partner som kan transport- och logistikmarknaden. Vi har insikten och verktygen för att hjälpa morgondagens vinnare.
Läs mer här...

Highlights

19th Annual Global CEO Survey – Transportation & Logistics

Företagsledare inom transport- och logistikbranschen är mer optimistiska när det gäller den globala ekonomin än många av sina kollegor.

Intersections: Second-quarter 2015 transportation & logistics industry mergers and acquisitions analysis

Intersections från PwC är en kvartalsvis analys av globala fusioner och förvärv (M&A) i transport- och logistikindustrin (T&L).

Choosing your course

Rapporten från PwC beskriver hur shippingbranschen beskattas i olika delar av världen och innehåller jämförelser med både trender och tolkningar.

Tailwinds 2015 airline industry trends

Efterfrågan inom flygindustrin förväntas fördubblas de kommande 20 åren och rapporten från PwC undersöker hur branschen kan hantera utmaningarna.

Intersections: First-quarter 2015 transportation & logistics industry mergers and acquisitions analysis

Intersections från PwC är en kvartalsvis analys av globala fusioner och förvärv (M&A) i transport- och logistikindustrin (T&L).