Välkommen till PwC i Åre!

PwC hjälper dig med revision, skatte- och affärsrådgivning

PwC hjälper dig att driva och utveckla din verksamhet genom att erbjuda spetskompetens inom områden som revision, skatterådgivning och affärsutveckling. Vare sig det gäller att starta, expandera, sälja eller avverka är vårt mål att du känner trygghet på vägen och att du når det resultat du önskar.  

Ditt närmaste lokala kontor är i Östersund då kontoret i Åre har stängt. Välkommen att kontakta vår kundtjänst eller kontakta vårt kontor i Östersund så hjälper vi dig hitta en konsult nära dig.

Oberoende revision ger trygghet

En revision är en oberoende granskning som visar hur väl dina rutiner fungerar, att alla intäkter redovisas och att inga utgifter finns som inte ska finnas. Med PwC får du en revisionsbyrå som kan följa med dig hur mycket du än vill växa – vi stöttar de minsta bolagen till de största globala aktörerna. Våra revisorer har ofta uppdrag i Åre men närmaste lokala kontor finner du i Östersund.

Hur ska du som entreprenör tänka kring skattefrågor?

Oavsett hur dina utmaningar ser ut kan vi hjälpa dig då PwC:s skatterådgivare ger trygghet i en föränderlig omvärld. Genom att dra nytta av vår erfarenhet försäkrar du dig om att du hänger med i de skatteförändringar som sker. Våra skatterådgivningstjänster i Åre erbjuds framför allt från vårt kontor i Östersund.

Behöver du rådgivning i samband med till exempel GDPR?

Vi har affärsrådgivning inom flera områden, exempelvis företagstransaktioner och GDPR. Dataskyddsförordningen påverkar alla branscher, företag och organisationer som hanterar personuppgifter. Kontakta oss så hjälper vi dig med anpassningen till dataskyddsförordningen.

Ring, mejla eller besök oss om du har möjlighet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Följ oss i sociala medier