Välkommen till PwC i Bollnäs!

PwC hjälper dig med revision, skatte- och affärsrådgivning

Att arbeta med företagare, entreprenörer och ledare i olika organisationer är vår vardag på PwC. Vi hjälper ditt företag att driva och utveckla verksamheten, oavsett vilken fas du befinner dig i. Vare sig det gäller att starta, expandera, sälja, avverka är vårt mål att du känner dig trygg med vårt samarbete och att du når det resultat du önskar.

Kontoret i Bollnäs har stängt och ditt närmaste kontor är i Gävle. Välkommen att kontakta oss i Gävle eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig hitta en konsult i din närhet.

Söker du en revisionsbyrå i Bollnäs?

På PwC jobbar vi med de minsta bolagen till de största globala aktörerna. En oberoende revision av skickliga specialister ger dig trygghet och med PwC får du en revisionsbyrå som kan följa med dig hur mycket du än vill växa. Närmaste kontor ligger i Gävle men PwC:s revisorer har ofta uppdrag i Bollnäs.

Hur ska du som entreprenör tänka kring skattefrågor?

Oavsett hur dina utmaningar ser ut kan vi hjälpa dig då PwC:s skatterådgivare ger trygghet i en föränderlig omvärld. Genom att dra nytta av vår erfarenhet försäkrar du dig om att du hänger med i de skatteförändringar som sker. Våra skatterådgivningstjänster i Bollnäs erbjuds framför allt från vårt kontor i Gävle.

Säkra din affär med kvalificerad rådgivning

Vi har affärsrådgivning och consulting inom till exempel företagstransaktioner och GDPR. GDPR uppfattas ofta som krävande och något som innebär väldigt mycket arbete men det finns många fördelar med att stärka dataskyddet. Våra affärsrådgivare hjälper dig säkra företagets hantering av personuppgifter.

Ring, mejla eller besök oss om du har möjlighet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Följ oss i sociala medier