Välkmmen till PwC i Gällivare!

Behöver du hjälp med skatte- och affärsrådgivning eller revision?

PwC hjälper dig att driva och utveckla din verksamhet, oavsett vilken fas ditt företag befinner sig i.  Oavsett om det gäller att starta, expandera, sälja, avverka eller lämna över till nästa generation finns vi tillgängliga för dig med kvalificerad rådgivning till din verksamhet.

Ditt närmaste lokalkontor är i Luleå då kontoret i Gällivare har stängt. Välkommen att kontakta vår kundtjänst eller kontakta vårt kontor i Luleå så hjälper vi dig hitta en konsult nära dig.

Oberoende revision ger trygghet

Med PwC får du en revisionsbyrå som kan följa med dig hur mycket du än vill växa – vi stöttar de minsta bolagen till de största globala aktörerna. En revision är en oberoende granskning som visar hur väl dina rutiner fungerar, att alla intäkter redovisas och att inga utgifter finns som inte ska finnas. En oberoende revision av skickliga specialister ger dig trygghet. Våra revisorer har ofta uppdrag i Gällivare men närmaste lokala kontor finner du i Luleå.

Hur ska du som entreprenör tänka kring skattefrågor?

Genom att dra nytta av vår erfarenhet försäkrar du dig om att du hänger med i de skatteförändringar som sker. Oavsett hur dina utmaningar ser ut kan vi hjälpa dig då PwC:s skatterådgivare ger trygghet i en föränderlig omvärld. Våra skatterådgivningstjänster i Gällivare erbjuds framförallt från vårt kontor i Luleå.

Vi har affärsrådgivning inom områden som företagstransaktioner och GDPR.

Behöver du rådgivning i samband med till exempel GDPR? Dataskyddsförordningen påverkar alla branscher, företag och organisationer som hanterar personuppgifter. Kontakta oss så hjälper vi dig med anpassningen till dataskyddsförordningen.

Ring, mejla eller besök oss om du har möjlighet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Följ oss i sociala medier