Välkommen till PwC i Haparanda!

Behöver du  hjälp med revision eller skatte- och affärsrådgivning?

Vare sig det gäller att starta, expandera, sälja eller avverka är vårt mål att du känner dig trygg med vårt samarbete och att du når det resultat du önskar. Oavsett vilken fas ditt företag befinner sig i får du hjälp att driva och utveckla din verksamhet. Att arbeta med företagare, entreprenörer och ledare i olika organisationer är vår vardag på PwC.

Vi finns tillgängliga med kvalificerad rådgivning till ditt företag
Kontoret i Haparanda har stängt och ditt närmaste kontor är i Luleå. Välkommen att kontakta oss i Luleå eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig hitta en konsult i din närhet.

För dig som söker en revisionsbyrå i Haparanda

Med PwC får du en revisionsbyrå som kan följa med dig hur mycket du än vill växa – vi jobbar med de minsta bolagen till de största globala aktörerna. Hur mycket du än vill växa kan PwC stötta dig på verksamhetens resa. Närmaste kontor ligger i Luleå men PwC:s revisorer arbetar ofta med företag i närbelägna orter som Haparanda.

Hänger du med på de skatteförändringar som sker?

PwC:s skatterådgivare hjälper dig hänga med i de skatteförändringar som hela tiden sker. Vi har ett brett utbud av skatterådgivning och ser vår uppgift som att skapa långsiktigt värde. Våra skatterådgivningstjänster för företagare i Haparanda erbjuds framför allt från vårt kontor i Luleå.

Våra affärsrådgivare hjälper dig säkra företagets hantering av personuppgifter.

Vi har affärsrådgivning och consulting inom flertalet områden, exempelvis företagstransaktioner och GDPR. GDPR uppfattas ofta som krävande och något som innebär väldigt mycket arbete men det finns många fördelar med att stärka dataskyddet.

Ring, mejla eller besök oss om du har möjlighet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Följ oss i sociala medier