Välkommen till PwC i Härnösand!

På PwC:s lokala kontor får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning

Vi hjälper företagare i Härnösand med kvalificerad rådgivning till verksamheten. PwC hjälper dig att driva och utveckla din verksamhet i företagets alla faser så att du känner dig trygg under resans gång. Oavsett om det gäller uppstart, expansion, försäljning eller avyttring så hjälper vi dig nå de resultat du önskar.

Då kontoret i Härnösand har stängt är du välkommen att kontakta oss i Sundsvall eller höra av dig direkt till vår kundtjänst. Vi hjälper dig att hitta en konsult i din närhet!

Söker du en revisionsbyrå i Härnösand?

En oberoende revision av skickliga specialister ger dig trygghet. Med PwC får du en revisionsbyrå som kan följa med dig hur mycket du än vill växa – vi jobbar med de minsta verksamheterna till de största globala företagen. Närmaste lokala kontor finner du i Sundsvall men PwC:s revisorer arbetar med företag i hela Sverige och har ofta uppdrag i Härnösand.

Funderar du på hur du som entreprenör ska tänka kring skattefrågor?

PwC:s skatterådgivare hjälper dig hänga med i de skatteförändringar som hela tiden sker. Att ha en skatterådgivare innebär trygghet för dig som ägare, ditt bolag och din familj. Våra skatterådgivningstjänster för företagare i Härnösand erbjuds framför allt från vårt kontor i Sundsvall.

Behöver du rådgivning i samband med till exempel GDPR?

Vi har affärsrådgivning inom flera områden, exempelvis företagstransaktioner och GDPR. Dataskyddsförordningen påverkar alla branscher, företag och organisationer som hanterar personuppgifter. Kontakta oss så hjälper vi dig med anpassningen till dataskyddsförordningen.

Ring, mejla eller besök oss om du har möjlighet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Följ oss i sociala medier