Välkommen till PwC i Kungälv!

Hos oss får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning

På PwC arbetar vi dagligen med företagare, entreprenörer och ledare i olika organisationer. Oavsett om det gäller att starta, expandera, sälja, avverka eller lämna över till nästa generation finns vi tillgängliga med kvalificerad rådgivning till din verksamhet.

Kontoret i Kungälv har stängt och ditt närmaste kontor är i Göteborg. Välkommen att kontakta oss i Göteborg eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig hitta en konsult i nära dig.

Söker du en revisionsbyrå i Kungälv?

En oberoende revision av skickliga specialister ger dig trygghet. Med PwC får du en revisionsbyrå som kan följa med dig hur mycket du än vill växa – vi stöttar de minsta bolagen till de största globala aktörerna. Våra revisorer har ofta uppdrag i Kungälv men närmaste lokala kontor finner du i Göteborg.

Hur ska du som entreprenör ska tänka kring skattefrågor?

Oavsett hur dina utmaningar ser ut kan vi hjälpa dig då PwC:s skatterådgivare ger trygghet i en föränderlig omvärld. Försäkra dig om att du är uppdaterad kring skatteförändringar som sker genom att dra nytta av våra rådgivares specialistkunskaper. Våra skatterådgivningstjänster i Kungälv erbjuds framför allt från vårt kontor i Göteborg.

Säkra din affär med kvalificerad rådgivning

Vi har affärsrådgivning och consulting inom till exempel företagstransaktioner och GDPR.  Dataskyddsförordningen påverkar alla branscher, företag och organisationer som hanterar personuppgifter. Kontakta oss så hjälper vi dig med anpassningen till GDPR. Kontakta oss så hjälper vi dig med anpassningen till dataskyddsförordningen.

Ring, mejla eller besök oss om du har möjlighet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Följ oss i sociala medier