Välkommen till PwC i Ludvika!

Behöver ditt  hjälp med skatte- och affärsrådgivning eller revision?

PwC hjälper dig att driva och utveckla din verksamhet, oavsett vilken fas du befinner dig i.  Vare sig det gäller att starta, expandera, sälja eller avverka är vårt mål att du känner dig trygg med vårt samarbete och att du når det resultat du önskar. Att rådge företagare, entreprenörer och ledare i olika organisationer är vår vardag på PwC.

Ditt närmaste lokalkontor är i Västerås då kontoret i Ludvika har stängt. Välkommen att kontakta oss i Västerås eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig hitta en konsult i din närhet.

Söker du en revisor i Ludvika?

En oberoende revision av skickliga specialister ger dig trygghet. Med PwC får du en revisionsbyrå som kan följa med dig hur mycket du än vill växa – vi stöttar de minsta bolagen till de största globala aktörerna. Våra revisorer har ofta uppdrag i Ludvika men närmaste lokala kontor finner du i Västerås.

Hur ska du som entreprenör tänka kring skattefrågor?

Oavsett hur dina utmaningar ser ut kan vi hjälpa dig då PwC:s skatterådgivare ger trygghet i en föränderlig omvärld. Genom att dra nytta av vår erfarenhet försäkrar du dig om att du hänger med i de skatteförändringar som sker. Våra erbjudanden kring skatterådgivning för företagare i Ludvika erbjuds framför allt från våra kontor i Västerås.

Säkra din affär med kvalificerad rådgivning

PwC erbjuder affärsrådgivning och consulting inom till exempel företagstransaktioner och GDPR.  Dataskyddsförordningen påverkar alla branscher, företag och organisationer som hanterar personuppgifter. Kontakta oss så hjälper vi dig med anpassningen till GDPR.

Ring, mejla eller besök oss om du har möjlighet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Följ oss i sociala medier