Skip to content Skip to footer
Sök
PwC

Visar resultat

Välkommen till PwC i Lund!

Välkommen till PwC i Lund

Din lokala revisions- och rådgivningsbyrå i Lund

Hos oss i Lund får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning. Vi är specialister på företagande och entreprenörskap och hjälper dig att driva och utveckla din verksamhet i alla faser oavsett om det gäller att starta, expandera eller sälja företaget.

Vanliga frågor vi får från företagare och organisationer är: Hur mår mitt företag? Kan jag expandera verksamheten? Vi har anställda utomlands - hur ska de beskattas? Hur säkerställer jag ett generationsskifte? Hur förvaltar jag mitt kapital? Har jag rätt bolagsstruktur? Vi är en ideell organisation - hur rapporterar vi effekten av vårt arbete? Är mitt företag skyddat mot cyberattacker? Hur kan en revisor i Lund skapa trygghet och säkerhet i mitt företag?

Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer, stora som små, har gett oss stor erfarenhet och branschkunskap. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och entreprenörer.

På kontoret i Lund har vi lång erfarenhet av revision och rådgivning till nystartade bolag samt utvecklingsbolag. Vi arbetar med olika företag och organisationer, stora som små. Vi har stor kännedom om internationella likväl som lokala marknader och vi värnar om ett väl fungerande och hållbart företagsklimat.

Vårt dagliga arbete med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s) och entreprenörer ger oss stor erfarenhet och branschkunskap. I Skåne finns fyra kontor, Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad. I regionen har du tillgång till ett stort antal specialister inom Revision, Tax & Legal, Risk Advisory, Deals och Consulting. Du hittar alla våra tjänster nedan.

Välkommen att kontakta oss på PwC i Lund - vi hjälper dig att nå dina visioner!
 

Öppettider Lund

Måndag-fredag 8.00-16.00

Hitta oss

Besöksadress: Scheelevägen 27, 223 63 Lund
Postadress: Box 2138, 220 02 Lund
Telefon: 010-212 93 00

Vill du delta i våra seminarier i Lund

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalendarium

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Lund? Se lediga tjänster och läs mer på: www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

Kontakta oss

Lisa Albertsson

Lisa Albertsson

Revision, PwC Sverige

Tel 010-212 99 17

Helena Nilsson

Helena Nilsson

Administratör, PwC Sverige

Tel 010-212 99 25

Följ oss i sociala medier