Pride@PwC

Vi ses på Stockholm Pride

Träffa oss på Stockholm Pride den 3 augusti! Vi är stolta deltagare i Stockholm Pride och ser fram emot att stå upp för styrkan i olikheter och vikten av mångfald och inkludering.

Välkommen till Stockholm Pride den 29 juli till den 3 augusti där PwC deltar i paraden den 3 augusti. Varmt välkommen!

Träffa oss på Stockholm Pride

Föreningen Stockholm Prides syfte är att synliggöra hbtq-frågor och skapa en frizon för homosexuella, bisexuella, trans och queerpersoner och de könsuttryck som finns inom hbtq-rörelsen. På Europride får vi chansen att stå bakom detta och visa att vi står för det vi säger.

Vi tar vårt arbete med hållbarhet på allvar. Vårt syfte, att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem, kräver engagemang från vår sida och det gör vi bland annat genom att använda vår kunskap, vår röst och våra relationer för att samarbeta och medverka i aktiviteter som gör skillnad och skapar förändring.

Mångfald och inkludering är viktiga frågor och Pride hjälper oss att förtydliga detta. Vi arbetar aktivt med dessa frågor och ser att olikheter bland människor skapar en bättre arbetsmiljö, leder till nya idéer och bättre beslut.

Hoppas vi ses den 3 augusti!
 

logga Pride

Kontakta oss

Marie-Anne Brändström

Projektledare events, PwC Sverige

Tel 0723-53 05 00

Följ oss i sociala medier