Välkommen till PwC i Sälen!

Behöver du  hjälp med revision eller skatte- och affärsrådgivning?

Att arbeta med företagare, entreprenörer och ledare i olika organisationer är vår vardag på PwC. Oavsett vilken fas ditt företag befinner sig i får du hjälp att driva och utveckla din verksamhet. Vare sig det gäller att starta, expandera, sälja eller avverka är vårt mål att du känner dig trygg med vårt samarbete och att du når det resultat du önskar.  

Vi finns tillgängliga med kvalificerad rådgivning till din verksamhet
Kontoret i Sälen har stängt och ditt närmaste kontor är i Mora. Välkommen att kontakta oss i Mora eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig hitta en konsult i din närhet.

Revisionsbyrån i Sälen

Med PwC får du en revisionsbyrå som kan följa med dig hur mycket du än vill växa – vi jobbar med de minsta bolagen till de största globala aktörerna. PwC:s revisorer har ofta uppdrag i Sälen och närmaste lokala kontor finner du i Mora.

Hänger du med på de skatteförändringar som sker?

PwC:s skatterådgivare hjälper dig hänga med i de skatteförändringar som hela tiden sker.  Våra skatterådgivningstjänster för företagare i Sälen erbjuds framför allt från vårt kontor i Mora.

Ett brett utbud av verksamhetsstöd

Vi har affärsrådgivning och consulting inom flertalet områden, exempelvis företagstransaktioner och GDPR. GDPR uppfattas ofta som krävande och något som innebär väldigt mycket arbete men det finns många fördelar med att stärka dataskyddet. Våra affärsrådgivare hjälper dig säkra företagets hantering av personuppgifter.

Ring, mejla eller besök oss om du har möjlighet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Följ oss i sociala medier