Casetävlingar

Audit Practice

Populärvetenskapliga teorier säger att du måste träna 10 000 timmar för att bli riktigt bra; oavsett om det handlar om bongotrummor eller revision.

För att ge dig chansen att träna brukar vi genomföra temadagar där du under en heldag får komma till ett av våra kontor, träffa revisorer och andra studenter samt träna dig på att lösa riktiga fall hämtade ur vår vardag.

Det innebär att du får chansen att träna på det du lärt dig under din utbildning samtidigt som du får en unik inblick i hur ett stort företag fungerar och möjlighet att knyta nya kontakter.

  • Ansökning sker per ort. Håll utkik!

  • Är du med i PwC Student får du förhandsinbjudan

     

Advisory Case Competition

Tävling för dig som är intresserad av Corporate Finance och Management Consulting.

Under våren arrangerar vi en casetävling i Stockholm för hitta talanger inom avancerad affärsrådgiving. Det är lysande tillfällen att känna på hur det fungerar i praktiken, visa vad du går för och att knyta nya kontakter. Alla deltagare får intyg som ett tillskott i sitt CV och personlig feedback på sin prestation.

Tävlingen drar igång i mars/april så håll utkik under fliken Träffa oss, och förutom den spännande casetävlingen bjuder vi på middag och mingel med medarbetare.

  • Ansökning sker per ort. Håll utkik under Träffa oss!

  • Är du med i PwC Student får du förhandsinbjudan

  • Kontakt: Johanna Ojala, johanna.ojala@pwc.com

Kontakta oss

Sara Järdler
Head of Employer Branding
Tel 0709-29 28 95
Email

Följ PwC Karriär