PwC vinner "Audit innovation of the year" - igen!

2017-10-09

surfplatta som visar PwC:s robot GL.ai

PwC: s GL.ai, en revolutionerande robot som använder avancerad AI-teknik för att upptäcka avvikelser i ett företags huvudbok, har vunnit den prestigefyllda International Accounting Bulletins Audit Innovation of the Year.

Vår marknadsledande teknologi har för andra året i rad uppmärksammats med det prestigefyllda priset "Audit Innovation of the Year" från International Accounting Bulletin. Priset är ett erkännande till organisationer som genom nya initiativ eller innovationer inom revision skapar en förbättrad revisionskvalitet, effektivitet eller ökat mervärde för sina kunder. 

– Vi är självklart både glada och stolta över denna utmärkelse och det är ett bevis på att våra ledande specialister och rådgivare i kombination med ny teknik kan revolutionera revisionen, säger Sofia Götmar-Blomstedt, ansvarig för revision, PwC Sverige.

GL.ai befinner sig i en prototypfas och testas just nu med några utvalda kunder på den svenska marknaden. Även förra året vann PwC detta pris, då för vårt revisionsverktyg Halo. 

 

Kontakta oss

Sofia Götmar-Blomstedt

Assurance Leader, PwC Sverige

Tel 0709-29 28 82

Följ oss i sociala medier