PwC släcker ljuset för klimatet på Earth Hour på lördag

2019-03-29

Earth Hour

På lördag deltar vi på PwC i Earth Hour, ett världsomspännande klimatinitiativ arrangerat av Världsnaturfonden, WWF. Det innebär att vi uppmuntrar alla våra medarbetare på samtliga kontor i landet att släcka lampor och datorer inför helgen.

Hållbarhet i fokus för PwC

I Sverige fokuserar vi inom PwC på att reducera vår klimatpåverkan inom framför allt två områden, vårt resande och vår energiförbrukning. Vi kan alla hjälpa till genom att göra aktiva val i vårt resande i tjänsten och därmed bidra till att minska PwC:s klimatpåverkan. Vi jobbar också med våra inköp och våra lokaler för att minska vår klimatpåverkan och energiförbrukning.

Om Earth Hour

Earth Hour är världens största klimatevenemang. 2018 års Earth Hour slog nytt globalt rekord med 188 deltagande länder och nästan 18 000 släckta ikonbyggnader.

Earth Hour är framför allt en symbolisk handling med syfte att inspirera människor till att göra klimatsmarta val. För tips och inspiration till hur du kan delta i Earth Hour, förutom att släcka lamporna, se: https://www.wwf.se/earth-hour/sa-kan-du-delta-i-earth-hour/

Kontakta oss

Jonas Köpniwsky

Pressansvarig, PwC Sverige

Tel 010-200 79 29

Följ oss i sociala medier