Så ser framtidens boende ut!

2018-03-09

Future of Homes - framtidens boende | PwC

PwC:s program Future of Homes sammanför de viktigaste branschaktörerna

Hur bor vi i framtiden? På vilket sätt förändrar digitaliseringen vårt boende? Under PwC:s tolvveckorsprogram Future of Homes får branschens scale-ups träffa stora etablerade företag för att tillsammans hitta synergier och definiera framtidens boende ur alla de viktiga perspektiven som digitalisering, miljö, teknik och energi.
 

–  Syftet med Future of Homes är att möjliggöra kontakten mellan scale-ups och etablerade företag. Vi ser en uppsjö av fantastiska aktörer som med innovation och nytänkande skapar nya lösningar kring framtidens boende inom främst hemsäkerhet, cybersäkerhet, energi och miljö. Samtidigt har vi de stora, börsnoterade företagen som både vill och behöver anamma nya idéer och tjänster för att vara relevanta även i framtiden, säger Ulrika Andersson på PwC:s Consulting och initiativtagare till Future of Homes.

Under Future of Homes får tio utvalda scale-ups tillfälle att nätverka och samverka tillsammans med fem stora företag via seminarier, events, masterclasses och expertföreläsningar. Future of Homes avslutas med en grand final under Almedalsveckan i sommar.

Vill du veta mer? Kontakta Ulrika Andersson, ulrika.e.andersson@pwc.com

Kontakta oss

Ulrika Andersson

Partner, PwC Sverige

Tel 0725-84 91 17

Följ oss i sociala medier