PwC - ett framtidsföretag så in i Norden

Katarina Roddar och Johan Rippe, PwC

Katarina Roddar, personaldirektör, och Johan Rippe, vice vd, PwC.

I Universums ranking av framtidsföretag i Norden ligger PwC på första plats bland studenter i kategorin "Norden topp 50 Ekonomi".
– Det är fantastiskt roligt att vi är den mest attraktiva arbetsgivaren bland ekonomistudenter i Norden! säger Katarina Roddar, personaldirektör.
 

  Det är Nordens sammanslagna resultat i Universums ranking av framtidsföretagen som visar detta och något som vi på PwC i hela Norden naturligtvis är väldigt stolta över, framhåller Katarina.
 

På PwC finns alla möjligheter

PwC:s topplacering uppmärksammas i en intervju med Katarina Roddar och Johan Rippe, vice vd, på Universums sajt "Framtidsföretagen".

"Är du en nyfiken person finns alla möjligheter på PwC - en Opportunity of a Lifetime"

Katarina Roddar, personaldirektör, PwC

Katarina Roddar lyfter fram hur PwC rustar inför framtiden och öppnar upp för att rekrytera fler grymma medarbetare. Hon betonar PwC:s stora utvecklingsmöjligheter, coachande ledarskap och familjära kultur:

– Som medarbetare ska du känna att du hela tiden kan utvecklas och ha den bästa tiden i karriären hos oss.
 

Förändring skapar nya utmaningar och intressanta arbetsuppgifter

Johan Rippe lyfter fram att PwC är en organisation i ständig förändring.

– Vi vill utvecklas och det finns hela tiden nya utmaningar med spännande kunduppdrag. Vi tar tillvara på varje medarbetares potential och det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter.

Katarina Roddar berättar vidare hur automation och digitalisering kommer att förändra hela marknaden radikalt, vilket kommer leda till många spännande och intressanta arbetsuppgifter.

– Vi har många olika kompetensområden där vi söker nya medarbetare med olika bakgrund, skiftande erfarenheter och personligheter. Vi rekryterar personer med olika typer av kompetens där vi tar tillvara mångfalden vilket gör att vi fortsätter att utvecklas som organisation med fokus på långsiktig hållbarhet.

Kontakta oss

Katarina Roddar

Personaldirektör, PwC Sverige

Tel 0709-29 38 12

Följ oss i sociala medier