Priset Årets Nytänkare 2017 går till Flügger Färg

2017-03-27

PwC delar ut pris på Frannygalan | PwC


PwC delade ut priset Årets Nytänkare till Flügger Färg på Frannygalan som ägde rum den 25 mars på Grand Hôtel i Stockholm.
 

Motiveringen löd:

"Vår vinnare har lyckats ge kunden tillgång till den lokala kunskapen från butik genom den digitala världen - hela vägen till var och ens vardagsrum. I en tid när kunderna är mer och mer pålästa har man visat stor förståelse för den digitala kundresan och skapat en kund- och köpupplevelse utan begränsningar av öppettider och plats. Vi vill hylla en nytänkare med känsla för färg och form som sticker ut gentemot sina konkurrenter."


Frannygalan anordnas varje år av Svensk Franchise, intresseorganisationen för franchiseföretag. Syftet med galan är att uppmärksamma goda prestationer inom franchising.


PwC är Guldpartner till Svensk Franchise och delade ut ett av de sju priserna. Priset till Årets Nytänkare går till den franchisekedja som utvecklat sin verksamhet digitalt med fokus på kundupplevelse och enkelhet för att möjliggöra en spännande tillväxtresa. De nominerade var: Synsam, Skyltstället och Flügger Färg.


Franchising i Sverige

  • Omsätter omkring 260 miljarder kronor
  • 33 000 företag
  • Sysselsätter 138 000 personer

Källa: Franchisingbarometern 2016, HUI Research

Franchising i Sverige omsätter 260 miljarder kronor

Kontakta oss

Customer Hub

Kundtjänst, PwC Sverige

Tel 010-212 50 00

Följ oss i sociala medier