Post- och telestyrelsen utsedd till Sveriges Modernaste Myndighet 2015

2015-11-04

Post - och telestyrelsen, PTS, har fått utmärkelsen Sveriges Modernaste Myndighet 2015.
 

Priset delades ut av civilminister Ardalan Shekarabi under Kvalitetsmässans invigningsgala på GöteborgsOperan den 3 november 2015. PwC är stolt partner i utmärkelsen.


Så här löd juryns motivering:

"Här vågar man ompröva det invanda och lever innovationer i vardagen. Misstag leder till lärande och utveckling. Man har en strukturerad process för omvärldsbevakning som löper hela året, inga hyllvärmarrapporter eller oanvända strategier accepteras.

För att råda bot på komplexa uppdrag och omvärldsrelationer införde man en guide för legala vägval. Det blir lättare att göra rätt och tar bort friktion. Det finns en stor tilltro till medarbetarnas förmåga och kapacitet, kombinerat med ett strukturerat arbete för att utveckla den statliga kompetensen." 


PwC har tagit fram en benchmarkmodell som syftar till att skapa jämförbarhet över tid. Med vårt djupa engagemang i utvärdering och juryarbetet driver vi på utvecklingen i linje med målen för den statliga förvaltningspolitiken. 


Vi gratulerar vinnaren PTS!


Bakom Sveriges Modernaste Myndighet står Näringsdepartementet, VINNOVA, Naturvårdsverket, PwC och Kvalitetsmässan tillsammans med de fackliga organisationerna ST och Saco-S. Läs mer om utmärkelsen och Kvalitetsmässan på www.kvalitetsmassan.se

Följ oss i sociala medier