Finalister utsedda i "Årets redovisning i den ideella sektorn"

2019-10-03

man och kvinnor på kontor tittar på dokument Årets redovisning i den ideella sektorn

Sju finalister har nu valts ut i utmärkelsen "Årets redovisning i den ideella sektorn".  Dessa årsredovisningar ska bedömas av en oberoende jury som består av kvalificerade representanter för sektorn.  

Utmärkelsen kommer att delas ut på Ideellt Forum den 29 november 2019. På förmiddagen håller PwC ett årsredovisningsseminarium där vi delar med oss av goda exempel och erfarenheter ur årets bidrag.

Här hittar du program och anmälan till Ideellt Forum

Du hittar årsredovisningarna till samtliga finalister via länkarna nedan:

Finalister utmärkelsen "Årets redovisning i den ideella sektorn"

* Hungerprojektet >>
* Naturskyddsföreningen >>
* Plan Sverige  >>
* Radiohjälpen >>
* Rädda Barnen >>
* Svenska Kommunalarbetareförbundet >>
* Svenska Afghanistankommittén >>

Om utmärkelsen

Varje år delas "Årets redovisning i den ideella sektorn" ut på Ideellt Forum och PwC uppmärksammar framstående redovisningar från organisationer i den ideella sektorn.  PwC instiftade utmärkelsen för att lyfta fram goda exempel och förbättringsområden för att inspirera organisationer att utveckla sin redovisning.

I snart två decennier har PwC erhållit och granskat ett stort antal nominerade årsredovisningar och varje år har man utsett cirka tio finalister. En oberoende jury beslutar sedan vilken av dessa som är den bästa redovisningen inom den ideella sektorn. Genom att lyfta fram goda exempel och peka på konkreta förbättringsområden vill utmärkelsen inspirera organisationer till att ytterligare utveckla sin redovisning.
 

Vid frågor om utmärkelsen, kontakta:
Maria Fränne, 010-212 46 33,
maria.fraenne@pwc.com

Kontakta oss

Maria Fränne

Revisor, PwC Sverige

Tel 0723-53 01 69

Följ oss i sociala medier