Välkommen in i värmen! PwC och Findec söker nya stjärnor till The Bonfire.

Framtidens finansiella ekosystem är i våra händer. Därför har PwC tillsammans med Findec startat ett acceleratorprogram. The Bonfire. En tillväxtplats för nya heta startups inom Fintech, Regtech, Insurtech och Blockchain.

Ta del av värdefull expertis, skräddarsydd coachning och boosta din utveckling! Tillsammans kan vi möjliggöra nya gnistrande framgångshistorier på den svenska fintechscenen.

Hösten 2019 inledde PwC ett samarbete med Findec där acceleratorprogrammet The Bonfire lanserades. Nu söker vi deltagare till andra omgången. 

Vad är Findec?

Fintech & Decentralized som det egentligen står för är en nätverkshub för startups inom Fintech, Regtech och Insurtech. Medlemmarna får möjlighet att utveckla sin verksamhet genom kunskapsutbyte och nätverkande. Syftet är att lyfta hela den svenska finanssektorns ekosystem och skapa fler framgångshistorier.

Findec är tillsammans med andra fintechhubbar i Danmark, Finland, Norge och Island en del av Nordic Fintech Alliance. Utöver en "digital community"-plattform och regelbundna nätverksträffar samarbetar Findec med olika aktörer i syfte att främja tillväxt och utveckling i branschen.
 

illustration The Bonfire

Vad innebär samarbetet mellan Findec och PwC?

PwC värnar om den svenska fintechbranschen och dess utveckling. Därför fortsätter vi partnerskapet med Findec och under våren 2021 kommer vi driva andra omgången av The Bonfire, ett acceleratorprogram för startups.

Deltagarna kan förvänta sig mentorskap, rådgivning och coachning för att säkra att de har den kunskap och de verktyg som behövs för att växa. 

"Efter en framgångsrik första omgång ser vi nu fram emot att lansera The Bonfire för andra gången. Deltagarna i programmet kommer att få tillgång till PwC:s kompetens och erfarenhet kring vad som krävs för att driva företag, hur man kan utveckla innovativa affärsmodeller och skapa varumärken som står ut i ekosystemet."

Christian Öberg, FS Leader, PwC Sverige

PwC stöttar dig på din tillväxtresa

Programmet pågår i cirka fyra månader. Här ingår träningsdagar och tid med en handplockad mentor som hjälper just din startup att nå sin fulla potential. Det innebär att du får hjälp med allt från övergripande strategisk rådgivning till att tackla utmaningar som just du tampas med.

I programmet ingår bland annat 

 • fyra utbildningsdagar med PwC:s egna och externa experter inom allt från affärsmodell till regelverksfrågor

 • en styrelse som hjälper dig identifiera dina utvecklingsområden 

 • inspirationskvällar där du får möjlighet att del av erfarenheter från branschexperter

 • demo-day där du får presentera din nya och förbättrade pitch för PwC:s och Findecs nätverk
   

Programmets hållpunkter våren 2021

 • Meeting the tribe
  First pitch day: 10/2

 • Fan the flames
  Training day 1: 16/2 

 • Fan the flames
  Training day 2: 10/3

 • Fan the flames
  Training day 3: 30/3
   

 • Fan the flames
  Training day 4: 21/4
 • Fan the flames
  Training day 5: 11/5
 • Fan the flames
  Training day 6: 2/6
 • A sparking pitch
  Pitching session: 16/6
   

illustration the bonfire

Utöver acceleratorprogrammet kommer PwC att delta på Findec-events och göra PwC:s nätverk tillgängligt för Findec-medlemmar.
 

Kontakta oss

Lena Ytterberg

Lena Ytterberg

Business Developer, PwC Sverige

Tel 072-584 96 87

Christian Öberg

Christian Öberg

Partner, Financial Service Leader, ansvarig Banking & Capital Markets, PwC Sverige

Tel 0709-29 10 77

Följ oss i sociala medier