Hannover Messe 2019

PwC och Combient skapar utrymme för innovation och snabbare produktutveckling genom samarbeten mellan tyska industriföretag och snabbväxande svenska företag.

Sverige är officiell partner under världens största industrimässa Hannover Messe och temat för den svenska paviljongen är "Sweden CoLab - innovate with us". PwC Sverige samarbetar med Combient för erfarenhetsutbyte mellan svenska och tyska bolag kring Industri 4.0 och innovation. Syftet är att snabba på den digitala produktutvecklingen.

– Samarbeten mellan traditionella bolag och nya aktörer leder till ny kunskap och nya idéer som skyndar på utvecklingstakten. Tyskland är Sveriges största handelspartner och vi har stor potential och synergier i att bygga nya innovativa lösningar i olika samarbeten mellan svenska och tyska företag, säger Fredrik Lindblad, Digital Transformation Leader, PwC Sverige.

Ekosystem för digital produktutveckling

Receptet för framgång handlar om insikt. Om viljan att skaffa sig nya perspektiv genom passion för kunden och skapa fantastiska upplevelser. Om att ha mod att experimentera, bygga prototyper, testa med kunder för att innovera snabbt och kontinuerligt. Om att vara nyfiken att konstant lära nytt med teknologi och kreativitet. 

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi och vårt nätverk kan hjälpa dig med din transformation!

“Det finns mycket att lära när traditionella bolag samarbetar med nyetablerade företag”

Fredrik Lindblad, Digital Transformation Leader, PwC Sverige
Illustration ekosystem produktutveckling och Partnerskap

Kontakta oss

Fredrik Lindblad

Fredrik Lindblad

Front Office Transformation & New Business, PwC Sverige

Tel 0709-29 33 18

Följ oss i sociala medier