Pride@PwC

Global Pride27 juni – online!

Då över 500 pridefestivaler ställt in eller ställt om i världen så sker Global Pride under 24 timmar online. Eventet streamas i alla tidszoner.

HBTQ+ och människors lika värde

Med Pride tar PwC ställning för HBTQ+ och människors lika värde. HBTQ+-personer ska ha en naturlig plats i samhället, kunna vara sig själva och känna sig trygga med hur arbetsgivare, kollegor, kunder, myndigheter och anhöriga bemöter dem.

PwC:s HBTQ-nätverk heter "Shine" och firar, uppmärksammar och stöttar alla de sätt som PwC:s HBTQ+-medarbetare gör vår arbetsplats ljusare.

Global Pride 2020 #GlobalPride

Lördagen den 27 juni firar Pride-organisationer från hela världen Global Pride 2020. Med föreställningar, tal från aktivister, offentliga och kända personer, kommer organisationen att strömma 24 timmars innehåll.

Besök Global Pride 2020

Stockholm Pride

Vi är stolta deltagare i Stockholm Pride och ser fram emot att stå upp för styrkan i olikheter och vikten av mångfald och inkludering. 

Föreningen Stockholm Prides syfte är att synliggöra hbtq-frågor och skapa en frizon för homosexuella, bisexuella, trans och queerpersoner och de könsuttryck som finns inom hbtq-rörelsen. På Europride får vi chansen att stå bakom detta och visa att vi står för det vi säger.

Vi tar vårt arbete med hållbarhet på allvar. Vårt syfte, att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem, kräver engagemang från vår sida och det gör vi bland annat genom att använda vår kunskap, vår röst och våra relationer för att samarbeta och medverka i aktiviteter som gör skillnad och skapar förändring.

Mångfald och inkludering är viktiga frågor och Pride hjälper oss att förtydliga detta. Vi arbetar aktivt med dessa frågor och ser att olikheter bland människor skapar en bättre arbetsmiljö, leder till nya idéer och bättre beslut.
 

logga Pride Brons-parnter 2019

Kontakta oss

Marie-Anne Brändström

Marie-Anne Brändström

Projektledare events, PwC Sverige

Tel 0723-53 05 00

Följ oss i sociala medier