WizWomen - ”Let's change the game”

2019-05-22

"Let's change the game" – WizWomen tillsammans med PwC

I maj var PwC värd för ett möte i WizWomen, en plattform som med gemensam kraft vill bidra till utvecklingen av framtidens konsult- och rådgivningsbransch. PwC är drivande för att förändra spelplanen när det gäller jämställdhet, hållbarhet och transparens.

WizWomen har ett 20-tal medlemmar i Sverige, varav alla är delägare eller grundare inom revisions-, advokat- och kommunikationsbyråer, och konsultföretag. De delar samma värderingar, affärsdriv och passion för branschen.

Tillsammans vill de bidra med sina erfarenheter och vara förebilder för att skapa en långsiktigt hållbar bransch – som arbetsgivare för den unga generationen och relevant rådgivare för kunderna.

– Vi är med i WizWomen för att visa att vi är engagerade i frågan att förändra spelplanen framåt när det gäller jämställdhet, hållbarhet och transparens, säger Helena Kaiser de Carolis, partner på PwC och medlem i WizWomen.

– Vi vill också visa att kvinnor vill och kan göra affärer, och känner glädje och får kraft av det. Att du som kvinna kan tycka det är roligt att göra affärer och vara duktig på det utan att vara en järnlady.

Den 8 mars i år arrangerade WizWomen en Summit med 250 deltagare. På mötet diskuterade man bland annat hur fler kvinnor ska nå ledande positioner och bli delägare inom professional services. Planeringen för nästa toppmöte – WizWomen Summit 2020 – är redan i full gång.

Läs mer på wizwomen.se/ och följ WizWomen på LinkedIn.

 

Helena Kaiser de Carolis, PwC

Kontakta oss

Helena Kaiser de Carolis

Helena Kaiser de Carolis

Assurance Leader, PwC Sverige

Tel 0709-29 33 11

Följ oss i sociala medier