PwC på den främsta mötesplatsen för informationssäkerhet

2016-06-22

 

När SIS bjöd in till "Rätt Säkerhet" den 26 maj var PwC på plats. Två av våra specialister inom dataskyddsförordningen, Göran Laxén och Sofie Åberg, delade med sig av kunskaper och erfarenheter kring anpassningen till den nya förordningen som träder i kraft under våren 2018.

– Dataskyddsförordningen är och bör vara en högaktuell fråga på ledningars agenda. Den kommer att omfatta alla som hanterar personuppgifter, såväl anställdas som kunders, och det är många som känner sig osäkra på vad den kommer att innebära och vad som behöver göras innan förordningen ska efterlevas fullt ut, säger Göran Laxén.

På mässan informerade vi även om vårt förvärv av Ekelöw, den hittills ledande aktören inom informations- och IT-säkerhet. Ett flertal specialister från PwC:s affärsområde Cyber Security fanns på plats för att svara på frågor om utmaningar och möjligheter megatrenden digitalisering för med sig.

– Tack vare förvärvet är vi den överlägset ledande partnern inom Cyber Security. Vi vill genom vår medverkan berätta om hur vi hjälper företagsledningar att hantera utmaningarna till följd av cybersäkerhet som är en av de mest affärskritiska frågorna för många ledningar just nu. Vi har fått mycket positiv respons från våra kunder som ser stora fördelar i att vi kan kombinera vårt erbjudande inom Cyber Security med vår styrka som rådgivare inom management, säger Mats Kellqvist som projektledare och säljansvarig för Cyber Security på PwC.

Kontakta oss

Johan Wiktorin

Director Intelligence Cyber Security, PwC Sverige

Tel 0728-80 90 08

Jakob Bundgaard

Cyber Security Leader & Partner, PwC Sverige

Tel 0709-29 13 23

Följ oss i sociala medier