Strategies for changing time

2016-09-27

kvinna och man i möte på kafé


Senaste numret av "Asset & Wealth Management Insights: Strategies For Changing Time" tar upp viktiga strategifrågor för kapitalförvaltare i framtiden samt tittar på den senaste utvecklingen inom ETF: er, kommunikation och styrning.
 

Det är ingen överdrift att påstå att ett antal omvälvande trender i vår omvärld obevekligen stöper om kapitalförvaltningsindustrin. Varje område i ett instituts verksamhet påverkas, från produkt design, till förvaltning, operations, marknadsföring och distribution.
 

Digitaliseringen och ny teknologi har förändrat vårt sätt att leva och på sättet vi kommunicerar med varandra. Men hur påverkar detta kapitalförvaltningstjänster, en tjänst och service som i mångt och mycket bygger på personlig kontakt och där kunderna betalar för skräddarsydda lösningar och rådgivning som är anpassad till deras individuella investeringsmål samt finansiella behov?
 

Dessa förändringar är så omfattande att kapitalförvaltare inte har något annat val än att se över och stöpa om sina strategier. Vi analyserar inställningen och tillgången till digital teknik och presenterar olika digitala lösningar och hur kapitalförvaltningsförvaltningsbranschen kan omfamna sociala medier.

Kontakta oss

Följ oss i sociala medier