PwC är medarrangör i Sveriges Modernaste Myndighet 2015

2015-02-23

Alla myndigheter är inbjudna att delta i tävlingen Sveriges Modernaste Myndighet 2015. PwC är medarrangör och har en representant med i juryn.
 

"I Sverige finns 370 statliga myndigheter som arbetar för att medborgare och företag ska få en bra och effektiv service. Alla myndigheter, stora som små, är inbjudna att delta i utmärkelsen Sveriges Modernaste Myndighet 2015", skriver arrangörerna i inbjudan.
 

"Det är ett bra sätt att jämföra sig med de bästa och ta ett steg vidare i utvecklingen. Uppdragen är olika och ofta unika, men utmärkelsen är upplagd så att alla myndigheter kan delta."
 

Tävlingen arrangeras av Kvalitetsmässan, Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling, i samarbete med PwC, Näringsdepartementet, VINNOVA, Naturvårdsverket, Saco-S och ST.
 

Samtliga slutnominerade myndigheter medverkar på Kvalitetsmässan i Göteborg där även prisutdelningen äger rum, på GöteborgsOperan den 3 november. Prisutdelare är civilminister Ardalan Shekarabi.
 

Njal Roomans från PwC sitter med i juryn, liksom Leif Callenholm, ställföreträdande generaldirektör VINNOVA, Magnus Enzell, kansliråd Näringsdepartementet, Lena Emanuelsson, ordförande Saco-S, Britta Lejon, ordförande ST, Maria Ågren, generaldirektör Naturvårdsverket och Henrik Edman, vd Kvalitetsmässan.
 

Läs mer om Sveriges Modernaste Myndighet 2015:
Kvalitetsmässan

Ladda ner och läs inbjudan:
Sveriges Modernaste Myndighet 2015

Ta del av programmet:
Program till Modernaste Myndighet 2015
 

För mer information kontakta:
Njal Roomans, 010-212 45 96, njal.roomans@pwc.com

Kontakta oss

Njal Roomans

, PwC Sverige

Tel 0723-53 01 36

Följ oss i sociala medier