PwC årets revisionsbyrå enligt ekonomicheferna

PwC årets revisionsbyrå enligt ekonomicheferna

Maj 2013

Svenska ekonomichefer väljer helst PwC som revisionsbyrå. PwC har för andra året i rad utsetts till Årets CFO-partner av tidningen CFOWorlds läsare.

– Drygt 400 personer svarade på enkäten och för PwC:s del blev det i år en klar vinst och långt till KPMG och Ernst & Young som ligger förhållandevis lika. Det är ytterligare en bra bit ner till Deloitte och BDO, berättar Dennis Lodin, publisher och chefredaktör, CFOWorld.

Årets revisionsbyrå 2013 (placering 2012)

  • PwC (1)
  • KPMG (3)
  • Ernst & Young (2)
  • Deloitte (4)
  • BDO (5)

– Dagens CFO lever i en komplex värld och har ofta många frågor på sitt bord. För oss gäller det därför att möta upp CFO:ns behov och hänga med i den snabba förändringstakt som råder. Det gör vi bland annat genom att i dag leverera fler olika kompetenser till våra kunder inom många områden, säger Catarina Ericsson, vice vd på PwC.

Hon säger vidare att medarbetarna är PwC:s främsta resurs och att hon ser utmärkelsen som en kvittens på lyckosam rekrytering och utveckling av medarbetare. Dessutom tror hon att det globala perspektivet och att PwC ingår i ett större, internationellt nätverk spelar en viktig roll.

Källa: CFO World

Läs mer om utmärkelsen:
http://cfoworld.idg.se

Kontakta oss

Sofia Götmar-Blomstedt

Assurance Leader

Tel 0709-29 28 82

Customer Hub

Kundtjänst

Tel 010-212 50 00

Bo Karlsson

Transformation leader

Tel 0709-29 11 17

Följ oss i sociala medier