Välkommen till CFO-dagen 24 maj 2024

Välkommen att delta på plats i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Du kan också delta digitalt.

CFO-dagen 2024: Navigera framgångsrikt genom förändring och skapa större värde

Kraven på ekonomiavdelningen ökar snabbt, inte minst på grund av ny teknik och nya regelverk. CFO:n och ekonomifunktionen förväntas ta en större och mer rådgivande roll, vilket ställer krav på förändrade arbetssätt, annan kompetens och mer tid för utveckling.

För första gången arrangerar vi på PwC CFO-dagen, ett event som främst riktar sig till dig som är CFO, ekonomichef eller annan beslutsfattare inom ekonomifunktionen. Under dagen får du bland annat ta del av en spännande framtidsspaning, men även höra om externa faktorer och trender som påverkar ekonomiavdelningen och dig som CFO.

Vi sätter även ljuset på de interna förändringar och förflyttningar som krävs för att utnyttja potentialen med digitalisering och automatisering, och därmed bli mer effektiv. Du får dessutom lyssna till intressanta gäster som delar med sig av erfarenheter och konkreta tips.

Vår förhoppning är att eventet ska ge dig nya insikter och kunskaper samt verktyg som hjälper er att lyckas med ert förändringsarbete. Vi avslutar dagen med ett mingel som ger dig möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med andra CFO:er, ekonomichefer och beslutsfattare på ekonomiavdelningen.

En detaljerad agenda kommer senare.

Välkommen!

Du kan välja att delta på plats i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Det går även bra att delta digitalt.

Eventet är kostnadsfritt.

Har du frågor? Kontakta Sara Nelson
Anmäl dig här

Anmäl dig till Skattedagen 2024


Fredag 24 maj 2024

9.00-16.00

Stockholm, Göteborg, Malmö och digitalt

Agenda

9.30 Välkommen till CFO-dagen!
  Insikter från CEO Survey – så påverkas ekonomifunktionen av dagens megatrender
  Morgondagens digitala ekonomifunktion
  CFO:ns roll i hållbarhetsarbetet
  Från förvärv till förändring och integration
  Hållbar utveckling
12.30 Lunch
  Konkreta steg till en framtidssäker ekonomifunktion
  Konkreta steg till en framtidssäker ekonomifunktion
14.55 Summering och avslut
Per Sundin, Pophouse

Per Sundin, koncernchef för Pophouse

Per Sundin föreläser om att älska förändring, om att vara öppen för nya skiften, ha mod till innovation och se på framtiden med nyfikenhet i stället för skepsis. Per Sundin blev koncernchef för Pophouse 2019. Innan dess var han ansvarig för Universal Music Nordic Region och vd för Universal Music Sweden i mer än tio år. Han var den första skivbolagschefen att samarbeta med Spotify, vilket drev branschens övergång till en streamingintäktsmodell.

Följ oss i sociala medier