Ser du lösningar där andra ser utmaningar? Då är du varmt välkommen till oss!

På PwC använder vi vår uppfinningsförmåga, erfarenhet och teknologin för att skapa mervärde för våra kunder. Drivet och glöden finns hos alla som jobbar hos oss. Vi kallar det inställning; den som löser komplexa utmaningar, utvecklar företag och har en positiv påverkan på samhället. Om du har rätt inställning så har du tusentals möjligheter att bidra till en bättre morgondag tillsammans med oss!

Det här är vår inställning

Close-up of a baby in a car
             seat

Vi jobbar för ett hållbart näringsliv och samhällle. Det kommer du också göra hos oss. Vi drivs av vårt syfte - att skapa förtroende i vårt samhälle

Close-up of a man
          in a distribution center typing on a mobile device
A person is viewing monitors featuring financial and
          analytical data

Det här är vår inställning

Hos oss jobbar du för ett hållbart näringsliv och samhälle

Vi drivs av vårt syfte – att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Eftersom ingen kund är den andra lik, är en mångfald av kunskap och perspektiv hos våra kollegor nödvändigt. När vi samverkar som specialister hittar vi nya möjligheter till nytänkande. Det är så vi skapar affärsmässiga och hållbara värden. Idag och imorgon.

Kom som du är och var dig själv

På PwC brukar vi prata om hjärta och hjärna. Hos oss ska alla känna sig  uppskattade och respekterade – inte bara för sin kompetens utan främst som människor. Vi delar värderingar; tar hänsyn till miljö, mänskliga rättigheter och social rättvisa.

Alla är olika och har olika behov – därför ska våra kontor ha hög standard för dig som vill jobba där. Men vill du hellre jobba hemma, går det oftast lika bra.

Ta del av tusentals möjligheter!

Bara människor kan ligga steget före, vara proaktiva rådgivare och skapa mervärde för våra kunder. Därför är din utveckling viktig för oss och för vår affär. Men hur den ser ut, det kan vi inte svara på. Vi har tusentals möjligheter, men det är du som bestämmer vart du ska. På vägen hejar vi på dig och blir glada när du upptäcker nya förmågor som får dig att växa.

På PwC jobbar vi för jämlika möjligheter och en jämlik belöning. Vi är inte där än, men vi är på väg i rätt riktning.  

Vi tror på ett inkluderande ledarskap

Våra ledare är nycklar till din upplevelse av oss som arbetsplats – och vår inställning är lika viktig som din. Vi gör vårt bästa för att ge dem de verktyg de behöver så att du kan bli ditt bästa jag. Vi skapar flexibilitet och omvärderar  kontinuerligt våra arbetssätt. 

Eftersom du vet bäst vad du behöver för att göra ett bra jobb som du kan vara stolt över – gör vi vad vi kan för att du ska känna att du kan leda dig själv på ett  bra sätt.

Bli en proaktiv rådgivare du också!

På PwC ger vi våra kunder lösningar och insikter för en bättre morgondag. Vi är modiga och nytänkande. Och vi jobbar tillsammans – här får ingen köra sitt eget race. Genom att samverka som specialister skapar vi värde för kunder, människor och samhälle. 

Som arbetsgivare ger vi förutsättningar för hälsa, hållbara och glada medarbetare. Träningen och gränsdragningarna behöver du däremot göra själv.

Student? Upptäck vår värld av möjligheter.

Din energi, inställning och dina nya perspektiv är en viktig del av vår ständiga utveckling. Därför vill vi vara en viktig del av din! Oavsett hur din karriär kommer att se ut i framtiden, ser vi det som en förmån att få vara med när den börjar. 

Vi erbjuder både praktikplatser och jobb för dig som studerar, eller precis tagit examen. Dessa hittar du bland våra lediga jobb.

Vi är specialister i samverkan. Vill du vara med?

Från revision till affärsutveckling – vår värld rymmer både bred och djup  kompetens. Nyckeln till vår framgång är att vi aldrig har långt till expertis. Och att vi ser samarbete mellan olika områden som en naturlig del av vår vardag.

Assurance

Inom Assurance skapar vi förtroende hos våra kunder genom att säkerställa  tillförlitligheten i finansiell information. Vi erbjuder tjänster inom till exempel finansiell revision och rådgivning till alla typer av företag och ideella  organisationer. Dessutom identifierar vi risker och utvecklingsmöjligheter. Den digitala utvecklingen och ökade krav på transparens bidrar till att framtidens revision kommer att kräva mer mångfacetterad kompetens än idag.

Advisory

Inom Advisory ryms fem verksamheter: Consulting, Deals, Risk Advisory, ESG  och Legal. Vi erbjuder lösningar till företag och organisationer som står inför komplexa utmaningar och förändringsprocesser. I vår affär ingår rådgivning i samband med transformationer av olika slag, vid förvärv, fusioner, avyttringar samt hållbarhetsrelaterade frågor, riskhantering och regelefterlevnad. Vi är också rådgivare inom affärsjuridik, företags- och fastighetstransaktioner samt avtals- och bolagsrätt.

Internal Firm Services

Vi hjälper våra kunder och medarbetare på bästa sätt - det är kärnan i varje uppdrag vi tar på oss. Inom Internal Firm Services samarbetar vi internt och externt för att hela vår affär ska fungera bra. Vi består av Client & Market Development, Human Capital, IT, Finance, Procurement samt Risk & Quality.

Tax

Inom Tax agerar vi som juridiska affärspartners till såväl stora som mindre och medelstora företag och dess ägare. Fokus är rådgivning i svensk och internationell företagsbeskattning. Tillsammans med kunderna utvecklar vi lösningar och strategier för hantering av skatter. Vi ger råd inom direkt och indirekt skatt, internprissättning, företags- och fastighetstransaktioner, fondstrukturering samt individbeskattning. 

Tax

Välkommen till en inkluderande
rekryteringsprocess

Vi tror på mångfald där vi inkluderar fler som kan passa för jobbet. Vi är främst intresserade av din potential – vad du kan åstadkomma imorgon och inte enbart vad du gjorde igår. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och använder oss av urvalstester i matchningen. På så vis kan vi hitta just dig som delar vår inställning.

Här har vi samlat både söktips och vad som väntar när du sökt ett jobb hos oss!

 

Tips inför ansökan

Söktips

Våra tester

Tester

Intervjuer

Våra intervjuer

Återkoppling

Återkopplingen

Hitta den perfekta rollen för dig på PwC

Logga in på ditt konto

...eller

Välj utifrån ort

Sök med erfarenhetsnivå

Sök utifrån affärsområde

Kontakta oss

Malin Jakobsson

Malin Jakobsson

Employer Brand Manager, PwC Sverige

Måns Liljenlov

Måns Liljenlov

Employer Brand Manager, PwC Sverige

Följ oss i sociala medier