Välkommen till din nya karriär

Vi är proaktiva rådgivare som jobbar för att göra skillnad i samhället. Är du med oss?

Ikon som förettäller ett videosamtal
Flexibilitet i framkant

Vi vet att alla är olika. Därför utforskar vi fler sätt att jobba.


Ikon som föreställer en studenthat
Oändligt med utvecklingsmöjligheter

Hos oss blir du aldrig klar. Det finns alltid något nytt att lära. 


Ikon som föreställer en hand som håller i ett hjärta
Våra medarbetare i fokus

På PwC leder vi med hjärtat. “Hur vi är” väger lika tungt som “vad vi gör".


Unika upplevelser på PwC: Medarbetarnas berättelser

Nyckeln till vår framgång är våra fantastiska medarbetare och vi ser samarbete som en viktig del av vår vardag. I den här filmen får du träffa fem av våra fantastiska medarbetare som berättar om sina oväntade upplevelser på PwC. Få en inblick i de spännande möjligheter som väntar dig och utforska en karriär där du kan växa och utvecklas tillsammans med oss.

Lediga jobb

Är PwC din nya arbetsplats?

Vår kultur

Vi är proaktiva rådgivare. Oavsett vad vi jobbar med, använder vi våra olika perspektiv för att tillsammans utveckla företag och organisationer. För att lösa problem på bästa sätt måste du känna dig trygg, därför jobbar vi hela tiden med att ha en transparent och tillitsfull arbetsplats. Vem du är spelar ingen roll. Hur du är? Det är viktigt. 

Våra förmåner

Är dagens utmaning något du löser bäst hemma eller på kontoret? Bra – vi är flexibla. Vi vet att alla är olika, därför tycker vi att det är viktigt att erbjuda ett brett utbud av förmåner som uppskattas av våra medarbetare. Oavsett var du befinner dig i livet i dag, vill vi erbjuda förmåner som passar dig i morgon.
Läs om våra förmåner

Våra utvecklingsmöjligheter

Din utveckling är viktig för oss och vår affär. Bara människor kan ligga steget före, vara proaktiva rådgivare och skapa mervärde för våra kunder. På PwC får du använda dina kunskaper på oväntade och spännande sätt för att förverkliga din fulla potential. Vi är en del av ett globalt nätverk vilket gör att du får möjlighet att samverka över gränserna.

Välkommen till en inkluderande rekryteringsprocess

Vi tror på styrkan i att ha en rekryteringsprocess som gäller för alla. Eftersom vi främst är intresserade av din potential använder vi oss av urvalstester och kompetensbaserade intervjuer som en del av vår rekryteringsprocess. Det personliga mötet är viktigt, för att se vilket värde just du kan tillföra PwC, nu eller i framtiden. I den här filmen får ni möta Susanne Simkens, rekryteringschef på PwC, som berättar om vikten av en inkluderande rekryteringsprocess. 

Vanliga frågor

Kom ihåg att bifoga cv och personligt brev. Ett personligt brev behöver inte vara långt utan det viktigaste för oss är att förstå din motivation för rollen och hur du kan bidra till vår organisation. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vi använder arbetspsykologiska tester som en del av vår rekryteringsprocess. Det är en av flera metoder vi använder för att göra en så objektiv bedömning som möjligt. Testerna varierar beroende på vilken typ av position du söker hos oss. Se till att göra testerna i tid och inom utsatt tidsram.

Inför intervjuerna är det viktigt att du förbereder dig med eventuella frågor och ser till att du har koll på vilka du ska träffa. Intervjuprocessen består vanligtvis av flera steg och olika typer av intervjuer. När du träffar HR, har du en kompetensbaserad intervju där vi tittar på personlighetstestet som du genomfört innan intervjun. Vid intervjun med verksamheten får du möjlighet att träffa det aktuella teamet och gå igenom rollen.

Det är svårt att ange exakt tidsram för återkoppling, men vi går igenom alla ansökningar noggrant och skickar återkoppling via e-post till samtliga sökande.

Vi välkomnar sökande med olika nationaliteter och bakgrunder. Bedömningen ligger i kandidatens kvalifikationer och lämplighet för den aktuella rollen, oavsett deras medborgarskap.

Ja, på rätt sätt. Generativ AI-verktyg, som ChatGPT, förändrar hur vi närmar oss en mängd uppgifter på arbetet. Som en framtidsfokuserad arbetsgivare tror vi på att anamma, inte förbjuda, dessa verktyg. Men som med all teknik är vissa sätt att använda bättre än andra. När det kommer till jobbansökningar är det viktigt att du använder GenAI-verktyg på ett sätt som hjälper, och inte stjälper dig.

Läs mer om generativ AI i jobbansökan

När du söker en tjänst på PwC  behandlar vi personuppgifter om dig. Majoriteten av de personuppgifter vi behandlar lämnar du själv till oss men vi hämtar också in vissa personuppgifter om dig från andra källor.

Läs fullständig integritetspolicy vid rekrytering

Möt människorna bakom PwC

“PwC vet vikten av ett bra ledarskap”
– Maral

“Jag minns min första dag som om det var igår”
– Peter

“Det är många arbetsgivare under ett och samma tak”
– Emine

Följ oss i sociala medier