Cyber Security

Hur säker är din verksamhet?

Informations- och IT-säkerhet – Cyber Security – handlar inte bara om teknik. Det handlar också om att skapa rätt förutsättningar för din verksamhet och affär i en värld i ständig förändring. Låt oss bygga ett säkert digitalt samhälle tillsammans.

Digitaliseringen medför nya risker

Digitaliseringen skapar nya förutsättningar för verksamheter inom både privat och offentlig sektor. Vi får hela tiden anpassa oss efter nya arbetssätt, spelregler och affärsmodeller. Den digitala transformeringen ger oss oändliga möjligheter, samtidigt som den för med sig nya risker.

Vi hjälper dig att identifiera och hantera de risker du står inför i denna utveckling. Genom ett kombinerat affärs- och säkerhetstänk hittar vi rätt lösningar för dina behov. Det innebär att du kan driva och utveckla din verksamhet med minimerad risk och bevarat förtroende från omvärlden.

Vi kallar det Digital Trust.

 

Riksdagspartikerna om cybersäkerhet

Cyberbrotten ökar och är i dag en av vår tids stora samhällsutmaningar. Som exempel räknar sju av tio större svenska bolag med att de kommer att utsättas för fler cyberattacker under 2018 i jämförelse med 2017, enligt PwC:s undersökning "Digital hållbarhet 2025".

För att ta reda på hur politikerna vill möta den här utvecklingen inleder PwC en intervjuserie under våren där samtliga åtta riksdagspartier medverkar. Vilka resurser krävs och vilka åtgärder är mest prioriterade enligt partierna?
Se alla intervjuer här


Almedalen 2018

Cyber security var ett av ämnena hos PwC i Almedalen

Se våra inspelade seminarier

 

loading-player

Playback of this video is not currently available

Under våren har PwC intervjuat samtliga riksdagspartiers talespersoner inom cybersäkerhet. Här sammanfattar Johan Wiktorin intervjuerna med de viktigaste slutsatserna från respektive parti. Diskussionen om cybersäkerhet fortsatte i Almedalen med bland annat en debatt den 5 juli mellan försvarsminister Peter Hultqvist och Beatrice Ask från Moderaterna.

Se den inspelade debatten >>

Fest och glam och Leif GW Persson när Säkerhetsgalan fyllde 10 år

När svenska säkerhetseliten samlades på Säkerhetsgalan i Stockholm handlade det mesta om säkerhetsstrategier kring AI, internet, troll, fake news och riksdagsvalet. PwC var självklart på plats och vår cybersäkerhetsexpert Richard Oehme debatterade kring säkerhetsstrategier i digitaliseringens kölvatten. Bland kvällens huvudtalare ingick Leif GW Persson och Marcus Oscarsson, politisk kommentator på TV4.

Under galamiddagen som följde utsågs DN:s Kristoffer Örstadius till Årets Säkerhetsexpert.


Aktuell säkerhet

Aktuell Säkerhet uppmärksammar Richard Oehmes medverkan på internationell konferens

Läs artikel

 

PwC på Säkerhetsgalan 2018

PwC:s cybersäkerhetsexperter på plats när Säkerhetsgalan fyllde 10 år. Från vänster: Richard Oehme, Catarina Ankre, Mats Kellqvist samt Henrik Rundblom.


Senaste rapporterna och artiklarna kring Cyber security

Kontakta oss

Jakob Bundgaard
Cyber Security Leader & Partner
Tel 0709-29 13 23
Email

Richard Oehme
Director, PwC Sverige
Tel 0728-80 90 70
Email

Johan Wiktorin
Director Intelligence Cyber Security, PwC Sverige
Tel 0728-80 90 08
Email

Följ oss