PwC:s Consulting: Din transformationsresa börjar här

Vem vill du vara i morgon? Din omvärld förändras. Därför måste du också förändras. Vi på PwC hjälper dig med finansfunktionen, supply chain, kundupplevelser, hållbarhet, HR, skatt, procurement, sourcing och digitalisering.

Vem vill du vara i morgon?

Vår värld förändras. Därför måste du också förändras. Omvandlas. Transformeras.

För att transformera din omvärld måste du börja med att transformera dig själv. Se världen utifrån nya möjligheter. Vara beredd att kasta bort gårdagens sanningar och utforska okänd mark. Det kan vara det svåraste som finns. Eller det enklaste. Du väljer vilken väg du tar. Men en sak är säker: du måste ta ett beslut.

PwC:s Consulting hjälper dig att välja genom nya perspektiv. Insikter som transformerar din ekonomifunktion. Strategier som utvecklar din supply chain-verksamhet. Kunskap kring nya kundbeteenden och upskilling. Handlingskraften för att upptäcka digitaliseringens möjligheter. Potentialen inom hållbarhet.

Det är du som måste ta beslutet. Det är du som måste vilja transformera dig själv och din framtid. Och det är vi som kan hjälpa dig att nå dina mål.

Mikael Nadelmann, PwC

Mikael vet precis hur du ska arbeta med procurement

Mikael Nadelmann arbetar med upphandlingsrelaterade frågor inklusive produktutveckling, affärsutveckling och projektleverans. Han vet allt om upphandling, supply chain och management och delar gärna med sig av sin kunskap.
 

Sourcing & Procurement

Processerna som stärker din verksamhet

Sourcing är processen att granska, välja och hantera leverantörer som kan tillhandahålla de tjänster, produkter och insatser som behövs för den dagliga driften. I sourcing ingår forskning, strategier och leverantörsval. Med sourcing stärker du din leveranskedja och säkerställer att marginalerna upprätthålls, budgetar uppfylls och banar väg för en effektiv och hållbar verksamhet.  

Läs mer om sourcing

 

Tjänster inom Operations Transformation

 • Digital supply chain
 • Strategier för inköp och lagerhantering
 • Förbättra flexibiliteten i försörjningskedjan vid efterfrågeförändringar
 • Procurement och sourcing (inköpsstrategier)

Läs mer om Operations Transformation

 

Customer Transformation

Din kund är din bästa vän och ditt allt!

Customer Transformation handlar om att hjälpa dig att bättre förstå och förutse dina kunders allt snabbare förändrade behov med bättre precision och hastighet. PwC möjliggör denna tillväxt genom en transformation som tar sin utgångspunkt i strategier, design av kundupplevelser och modern teknologi. 

Läs mer om Customer Transformation
 

Siamak Tahmoresnia, PwC

Siamak vet hur du ska arbeta med kund- upplevelser

Siamk Tahmoresnia hjälper företag.att fokusera på kundupplevelser som skapar tillväxt och lönsamhet.
 
Kontakta Siamak Tahmoresnia
 

Tjänster inom Customer Transformation

 • Varumärkesstrategier
 • Tillväxt genom kundupplevelser
 • Data Analytics
 • Etablera kundcentriska organisationer

Kvinna med vita linjer

Martin hjälper dig att fatta rätt digitala beslut

Martin Lindqvist är rådgivare inom Finance Transformation. Han stödjer CFO:er i att utveckla och digitalisera ekonomifunktionen för att möta behoven av beslutsstöd och analys.

Kontakta Martin Lindqvist
 

Finance Transformation

Transformationen är igång. Är du redo?

Du som är CFO vet detta redan: Digitaliseringen har förändrat finansfunktionen i alla branscher. Och vi har bara sett början. Frågan är inte om du behöver transformeras. Det måste du göra för kunna effektivisera din finansfunktion. Frågan är inte heller när du måste börja. Svaret är givet: nu med en gång. Annars kommer du att tappa mark gentemot dina konkurrenter. Den stora frågan är hur du ska transformera din finansfunktion. 

Vi på PwC:s Finance Transformation utgår från var just du befinner dig i din transformationsresa.  Genom att införa automatiserade processer och lägga mindre tid på traditionella redovisningstjänster kan du frigöra värdefull kapacitet. Dina medarbetare kan då tillsammans med verksamheten skapa värdeskapande insikter som driver bolaget framåt.

Du som är CFO eller finansdirektör kan räkna med vårt stöd och kunskap kring hur makrotrenderna direkt påverkar din verksamhet och hur du kan använda digitala funktioner för att nå effektivitetsvinster.

Tjänster inom Finance Transformation

 • Automatisering av ekonomiprocesser
 • Förändringsledning, performance management och organisationsdesign  för HR- och organisationsfrågor inom ekonomifunktionen
 • Strategisk, datadriven planering
 • Skapa en modern ekonomifunktion

Digital & Cloud Transformation

Din transformationsresa är digital  

All transformation som sker i samhället i dag drivs av digitaliseringen. Hur ska du utnyttja tekniken bäst för dina transformationer? Hur kan blockchain, drönarteknik, AI och Robot Process Automation effektivisera just din verksamhet? Tekniska genombrott utvecklas i rasande fart. Digitaliseringens kraft påverkar företagsstrategier och affärsmodeller. Vi på PwC arbetar med de flesta emerging technologies och delar gärna med oss av våra insikter med dig.

Tjänster inom Digital & Cloud Transformation

 • Fintech
 • Deals Analytics
 • Rådgivning inom AI
 • Game of Threats – identifiera och stärk ditt cyberförsvar
 • Cyber Security

 

Läs mer om Digital & Cloud Transformation

 

HR & workforce trasnsformation 

Rätt medarbetare på rätt plats i rätt tid- så skapar du en modern HR-funktion

Att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla rätt medarbetare är avgörande för organisationers framgång. De senaste årens stora utmaningar som den digitala omställningen, geopolitisk osäkerhet och effekterna av covid-19 har helt omformat hur och var människor arbetar. För att vara framgångsrik i en allt mer föränderlig värld måste du säkra rätt kompetens, på rätt plats, i rätt tid med en personalstyrka som är redo för att möta morgondagen. 

Är ditt HR-team en proaktiv och strategisk partner i verksamheten som driver tillväxt och skapar affärsvärde? HR har en viktigare plats än någonsin att driva omställning för att möta en arbetsstyrka i ständig förändring. Vi hjälper dig att transformera din verksamhet utifrån just dina unika förutsättningar och göra din HR- funktion och personalstyrka redo för morgondagens behov.

Tjänster inom HR & Workforce Transformation

 • Modern HR-organisation
 • HR och personalstrategier
 • Digitalisering och automatisering av HR-funktionen
 • Workday
 • Strategisk kompetensförsörjning
 • Effektiva chef- och medarbetarprocesser
 • Engagerande medarbetarupplevelser
 • Förändringsledning
 • Total rewards & incitamentsprogram
 • Utveckling och lärande (upskilling)

Läs mer om HR
 

Alexandra Fürst, PwC

Alexandra har koll på framtidens arbetskraft och morgondagens HR

Alexandra Fürst hjälper företag med utveckling av HR-funktionen och strategiska HR-processer för att skapa engagerade medarbetare som driver tillväxt och lönsamhet.

Kontakta Alexandra Fürst

Teknikdriven innovation ger effektiva resultat

Vår ERP-lösning möjliggörs med molnbaserade tekniker från våra strategiska allianspartners: Microsoft, Oracle, SAP och Workday. Den bygger på bästa praxis och vår erfarenhet och hjälper dig att digitalisera din verksamhet.
 

Oracle Logo
Microsoft Logo
Logo SAP
Workday Logo

Nå din fulla potential med BXT

Nya tider, spännande tider och kanske lite skrämmande tider. Digitaliseringen och pandemin stöper om näringsliv och samhälle från grunden. Det är nu du ska agera djärvt med nytänkande och ett holistiskt, kundcentriskt arbetssätt som ledstjärnor. För att stödja dig har vi skapat BXT – Business, Experience och Technology. Detta är en affärsfilosofi som utmynnar i konkreta processer där vi synkroniserar de två traditionella delarna Business och Technology med kundupplevelser.

Läs mer om BXT
 

Kvinna tittar på sin tablet
HR-rådgivning

People & Organisation: Strategisk HR-rådgivning som sätter dina medarbetare i centrum.

Den moderna HR-funktionen genomgår stora transformationer. Digitaliseringen och pandemin skapar nya utmaningar- och möjligheter. Vi stöttar dig med upskilling, change management, mobilitetsfrågor, skattefrågor, pensioner, People-frågor i samband med M&A, HR-system, Payroll och mycket mer.

Läs mer om HR-rådgivning

 


{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}
Loading...

PwC:s Consulting: Stolta och glada över våra utmärkelser och priser från branschen och kunder. 

Vi på PwC:s Consulting arbetar dagligen hårt för att skapa tillväxt och lönsamhet för våra kunder över hela världen. Vi är också stolta över vårt engagemang för ansvarsfullt företagsledarskap, mångfald, flexibilitet i arbetslivet, karriärcoaching och utbildning. Glada är vi även för alla utmärkelser vi fått genom åren. Här är ett urval av de utmärkelser som vi tilldelats av branschorganisationer.

Best Strategy Consulting Firm

Best in KLAS award for Financial Improvement Cons. 2019

Leader in Procurement Operations Consulting

Leader in Cloud Professional Services

Leader in Microsoft Dynamics 365 Services

Leader in Oracle Cloud Applications Services and Experience Improvement Services

< Tillbaka

< Tillbaka
[+] Läs mer
Följ oss i sociala medier

Required fields are marked with an asterisk(*)

By submitting your email address, you acknowledge that you have read the Privacy Statement and that you consent to our processing data in accordance with the Privacy Statement (including international transfers). If you change your mind at any time about wishing to receive the information from us, you can send us an email message using the Contact Us page.

Kontakta oss

Peter Malmgren

Peter Malmgren

Consulting Leader, PwC Sverige

Tel 0723-53 00 20

Martin Lindqvist

Martin Lindqvist

Partner Finance Transformation, PwC Sverige

Tel 0709-29 35 57

Nils Thunberg

Nils Thunberg

Head of Technology Practice, PwC Sverige

Tel 0733-37 75 11

Hide