Allianser och partnerskap

Digitala lösningar som förenklar dina system och förstärker dina resultat

Vi accelererar affärstransformationen med hjälp av våra allianspartners

Vi har ingått i allianser med några av världens ledande teknologiföretag för att kunna hjälpa våra kunder att accelerera innovationskraften och driva på affärstransformationen. Med utgångspunkt i våra branschinsikter och tekniska expertis kan vi leverera skräddarsydda digitala lösningar för att du ska kunna ta nästa steg i din omställningsresa. Vad du än fokuserar på – att transformera affären, ökad innovationskraft, högre effektivitet, AI-transformation eller cloud transformation – kan vi på PwC tillsammans med våra allianspartners hjälpa till. Våra partners spänner från de största teknikföretagen i världen till nischade leverantörer av finansiella tjänster.

PwC vinnare av Ivalua Partner Awards 2023

Procurement: PwC vinner Ivaluas pris "EMEA Partner of the Year"

Läs om utmärkelsen

Alliansföretag – PwC Sverige

logo Microsoft

Microsoft

AI, cloud, säkerhet & cyber

Med Microsoft tillhandahåller vi dig möjligheten att tackla dina mest väsentliga utmaningar. Vår djupa branschkännedom i kombination med den säkerhet, flexibilitet och hastighet som präglar Microsofts teknologi kan påskynda realiseringen av dina affärsmål.

logo SAP

SAP

Affärssystem

Affärssystem som SAP kan effektivisera ditt företags processer och hjälpa dig att nå dina affärsresultat. Med hjälp av vårt djupa branschkunnande och våra kunniga medarbetare kan PwC leverera rätt SAP-applikationer, produkter och teknologier till din organisation – oavsett om det handlar om SAP Finance, S/4HANA, Cloud ERP eller andra lösningar.

logo Ivalua

Ivalua

Programvara för inköp, utgiftshantering och leverantörsstyrning

Ivalua är en avancerad programvara för inköp och kostnadsstyrning som erbjuder effektiva lösningar för inköp, leverantörshantering och optimering av leveranskedjan. Med användarvänliga funktioner underlättar det effektiv hantering av inköp, avtal, inköpsprocesser och fakturahantering. Dess analyser möjliggör datadrivna beslut, vilket hjälper till med kostnadsbesparingar, riskhantering och förbättrad operationell effektivitet, främjar samarbete mellan inköpsteam och leverantörer.

logo Workday

Workday

HR- och ekonomifunktionen

I samarbete med Workday tillhandahåller vi förstklassiga applikationer för arbetsflöden inom områden som ekonomi och personaladministration. Vår människocentrerade, teknikdrivna ansats innebär att vi konstruerar lösningar i samråd med dig för att skapa verktyg som passar just dina behov.
Läs om PwC och Workday

logo Workiva

Workiva

Plattform för efterlevnad och rapportering

En molnbaserad, sammanlänkad och rapporteringsinriktad plattform för efterlevnad som möjliggör användningen av sammanlänkad data och automatisering för att underlätta rapportering inom ekonomi, redovisning, risk och efterlevnad.
Läs om PwC och Workiva

Allianser – globala PwC-nätverket

Det globala PwC-nätverket, som PwC Sverige är en del av, samarbetar med många stora, internationella företag som Microsoft, SAP och Workday. På PwC:s globala webbplats (pwc.com) finns fördjupad information om våra allianspartners och exempel på framgångsrika samarbetsprojekt.
Till pwc.com

logotyper allianser

Vi kan hjälpa dig att

  • skapa förståelse för dina utmaningar och möjligheter genom att använda teknik anpassad till just ditt företag. Med utgångspunkt i dagens situation, gör vi dig redo inför framtiden 

  • digitalt ställa om företagets ekonomifunktion och automatisera era processer  

  • öka effektiviteten med hjälp av automatiserade lösningar, där fokus ligger på att höja medarbetarnas kompetens inom automation

  • dynamiskt modellera, planera och ta en tätposition inom den fjärde industriella revolutionen (Industry 4.0). Vår digitala driftlösning hjälper dig att uppnå detta genom avancerad analys, AI och IoT (Internet of Things)

  • ta nästa steg på vägen mot en molnbaserad it-infrastruktur. Detta handlar inte enbart om att utveckla ert it-område, utan om att förvandla hela företaget – från teknik och processer till personal.

Lär känna några av våra rådgivare 

Scott Enerson, PwC

Scott hjälper dig med processförändring

Scott Enerson ger stöd inom komplicerade processförändringar och teknik. Han ansvarar för vårt samarbete med SAP och hjälper kunderna att få tillgång till fördelarna med samarbetet. Scotts roll omfattar teknik, transformation, riskhantering och digitalisering.

Kontakta Scott

Lars Johansson, PwC

Lars kan ekonomifunktionen

Lars Johansson hjälper ekonomifunktioner med digital omställning och automatisering av processer med utgångspunkt i affärssystemet Workday Financials. Målet är att göra ekonomifunktionen redo för morgondagens krav och bli en strategisk partner.

Kontakta Lars

Tina Emami, PwC

Tina hjälper dig med automation

Tina hjälper företag och organisationer att effektivisera och förbättra processer med hjälp av automatiserade lösningar. Fokus i arbetet ligger på att höja kompetensen inom automation och där utveckling sker utifrån ett medarbetarperspektiv.

Kontakta Tina

Hallå där, Magnus Sjöström, ansvarig för teknik och transformation inom PwC Sverige

Teknologi och transformation har aldrig varit viktigare

"CEO:s och företag världen över ser investeringar i produktivitetsökande teknologier och upskilling som viktiga avgörande faktorer för att fortsätta vara relevanta och lönsamma. Genom samarbeten med leverantörer som Microsoft, SAP, Ivalua, Workiva och Workday kan vi hjälpa företag att öka sin produktivitet och främja sin kompetensutveckling."

Kontakta Magnus

 

Kontakta oss

Magnus Sjöström

Magnus Sjöström

Partner och ansvarig för allianser och partnerskap, PwC Sverige

Tel 0708-52 10 89

Tina Emami

Tina Emami

Alliansansvarig - Microsoft, PwC Sverige

Tel 0730-66 82 67

Scott Enerson

Scott Enerson

Alliansansvarig - SAP, PwC Sverige

Tel 0709-29 36 88

Patric Olsson

Patric Olsson

Alliansansvarig - Ivalua, PwC Sverige

Tel 0709-29 16 55

Sofia Selstam Hagström

Sofia Selstam Hagström

Alliansansvarig - Workiva, PwC Sverige

Tel 0728-80 94 71

Lars Johansson

Lars Johansson

Ansvarig Workday Financial Management, PwC Sverige

Tel 0730-82 55 83

Följ oss i sociala medier