En karriär som gör skillnad

Bli en del av utvecklingen mot att skapa ett långsiktigt hållbart samhälle.

Nu söker vi rådgivare med nya perspektiv — från cybersäkerhetsexperter till hållbarhetsspecialister

Det här är vår inställning

Close-up of a baby in a car
             seat

Vi jobbar för ett hållbart näringsliv och samhällle. Det kommer du också göra hos oss. Vi drivs av vårt syfte - att skapa förtroende i vårt samhälle

Close-up of a man
          in a distribution center typing on a mobile device
A person is viewing monitors featuring financial and
          analytical data

Är PwC din nya arbetsplats?

Hos oss jobbar du för ett hållbart näringsliv och samhälle

Vi drivs av vårt syfte – att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Eftersom ingen kund är den andra lik, är en mångfald av kunskap och perspektiv hos våra kollegor nödvändigt. När vi samverkar som specialister hittar vi nya möjligheter till nytänkande. Det är så vi skapar affärsmässiga och hållbara värden. Idag och imorgon.

Kom som du är och var dig själv

På PwC brukar vi prata om hjärta och hjärna. Hos oss ska alla känna sig uppskattade och respekterade – inte bara för sin kompetens utan främst som människor. Vi delar värderingar; tar hänsyn till miljö, mänskliga rättigheter och social rättvisa.

Alla är olika och har olika behov – därför ska våra kontor ha hög standard för dig som vill jobba där. Men vill du hellre jobba hemma, går det oftast lika bra.

Ta del av tusentals möjligheter!

Bara människor kan ligga steget före, vara proaktiva rådgivare och skapa mervärde för våra kunder. Därför är din utveckling viktig för oss och för vår affär. Men hur den ser ut, det kan vi inte svara på. Vi har tusentals möjligheter, men det är du som bestämmer vart du ska. På vägen hejar vi på dig och blir glada när du upptäcker nya förmågor som får dig att växa.

På PwC jobbar vi för jämlika möjligheter och en jämlik belöning. Vi är inte där än, men vi är på väg i rätt riktning.  

Vi tror på ett inkluderande ledarskap

Våra ledare är nycklar till din upplevelse av oss som arbetsplats – och vår inställning är lika viktig som din. Vi gör vårt bästa för att ge dem de verktyg de behöver så att du kan bli ditt bästa jag. Vi skapar flexibilitet och omvärderar  kontinuerligt våra arbetssätt. 

Eftersom du vet bäst vad du behöver för att göra ett bra jobb som du kan vara stolt över – gör vi vad vi kan för att du ska känna att du kan leda dig själv på ett  bra sätt.

Bli en proaktiv rådgivare du också!

På PwC ger vi våra kunder lösningar och insikter för en bättre morgondag. Vi är modiga och nytänkande. Och vi jobbar tillsammans – här får ingen köra sitt eget race. Genom att samverka som specialister skapar vi värde för kunder, människor och samhälle. 

Som arbetsgivare ger vi förutsättningar för hälsa, hållbara och glada medarbetare. Träningen och gränsdragningarna behöver du däremot göra själv.

Student? Upptäck vår värld av möjligheter.

Din energi och dina perspektiv är en viktig del av vår ständiga utveckling. Därför vill vi vara en viktig del av din! Oavsett hur din karriär kommer att se ut i framtiden, ser vi det som en förmån att få vara med när den börjar.

Vi erbjuder både praktikplatser och jobb för dig som studerar, eller precis tagit examen.

Lediga jobb

 

Vi är specialister i samverkan. Vill du vara med?

Från revision till affärsutveckling – vår värld rymmer både bred och djup kompetens. Nyckeln till vår framgång är att vi aldrig har långt till expertis. Och att vi ser samarbete mellan olika områden som en naturlig del av vår vardag.

Affärsrådgivning

Vill du vara med och utveckla morgondagens organisationer? Som affärsrådgivare på PwC hjälper vi våra kunder att leda verksamheten i en positiv riktning, oavsett om det handlar om digital omställning, minskat klimatavtryck eller att hitta vägen till lönsam tillväxt. 

Revision

Vill du vara med och göra skillnad? Som revisor på PwC bidrar du till att skapa förtroende i samhället. Tack vare ny teknik och ökade krav på transparens kan du hjälpa våra kunder i en föränderlig värld, mot långsiktigt hållbara resultat.

Internkonsult

Som internkonsult på PwC hjälper du våra kunder och vår egen affär att växa. Det kan handla om allt från säkerhet och medarbetarfrågor till marknadsföring och ekonomi. Vi samarbetar internt och externt för att hela vår affär ska fungera. Tillsammans ser vi till att PwC når hållbara resultat.
 

Skatterådgivare

Som skatterådgivare på PwC hjälper du våra kunder lösa komplexa skattefrågor. Vi ger råd inom allt från direkt och indirekt skatt, internprissättning, företags- och fastighetstransaktioner till fondstrukturering och individbeskattning. Tillsammans utvecklar vi lösningar och strategier för hantering av skatter.

Välkommen till en inkluderande
rekryteringsprocess

Vi tror på mångfald där vi inkluderar fler som kan passa för jobbet. Vi är främst intresserade av din potential – vad du kan åstadkomma imorgon och inte enbart vad du gjorde igår. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och använder oss av urvalstester i matchningen. 

Här har vi samlat både söktips och vad som väntar när du sökt ett jobb hos oss!

 

Tips inför ansökan

Söktips

Våra tester

Tester

Intervjuer

Våra intervjuer

Återkoppling

Återkopplingen

Hitta den perfekta rollen för dig på PwC

Logga in på ditt konto

...eller

Välj utifrån ort

Sök med erfarenhetsnivå

Sök utifrån affärsområde

Kontakta oss

Malin Jakobsson

Malin Jakobsson

Employer Brand Manager, PwC Sverige

Måns Liljenlov

Måns Liljenlov

Employer Brand Manager, PwC Sverige

Följ oss i sociala medier