PwC:s Academy

I en värld som förändras snabbt behöver vi ständig utveckling. Genom våra utbildningar och event möter vi dessa behov. PwC:s Academy erbjuder utbildning & event som gör skillnad.

I en värld som förändras snabbt behöver vi ständig utveckling. Det krävs att vi kan våra regelverk, att vi kan hantera eventuella risker, att vi är effektiva och arbetar med ledning, styrning, förändring och har kompetenta medarbetare. Vi har genom våra utbildningar och kurser försökt att möta dessa behov.

Era behov styr vårt utbud

Kursutbudet inom PwC:s Academy återspeglar de behov som vi identifierat hos våra kunder. Vi vill kunna hjälpa dig inom alla de områden som vi behärskar bäst.

Vårt löfte – värdeskapande lärande

PwC:s Academy står för värdeskapande lärande. Detta innebär att investeringen i tid och pengar för dig som deltagare ska ge värde i form av nytta för din verksamhet. Som deltagare på en av våra kurser kan du förvänta dig hög kvalitet. 

 

Skräddarsy utbildningspaket?

Vi hjälper stora och små organisationer att utveckla sin verksamhet. Gå en av våra kurser eller låt oss komma till dig för en skräddarsydd utbildning.
Kontakta Carin Hultgren

Läs mer och anmäl dig till våra aktuella utbildningar:

Kontakta oss

Carin Hultgren

Carin Hultgren

Ansvarig PwC:s Academy, PwC Sverige

Tel 0709-29 21 81

Följ oss i sociala medier

Required fields are marked with an asterisk(*)

By submitting your email address, you acknowledge that you have read the Privacy Statement and that you consent to our processing data in accordance with the Privacy Statement (including international transfers). If you change your mind at any time about wishing to receive the information from us, you can send us an email message using the Contact Us page.

Hide