Legal – svensk och internationell affärsjuridik

Vi erbjuder kvalificerad affärsjuridisk rådgivning med tillgång till specialistkompetens från hela PwC:s globala nätverk. Fokus är att genom samverkan mellan Legal, Advisory, Deals, Assurance och Tax lösa våra kunders affärsutmaningar. PwC har det geografiskt största legala nätverket med över 3 500 jurister i 90 länder.

Tillsammans löser vi era affärsutmaningar

I den snabbrörliga internationella miljö där många företag och organisationer verkar krävs en proaktiv och flexibel affärsjuridisk samarbetspartner med helhetssyn på er verksamhet.

Affärsjuridisk rådgivning bidrar med störst värde när den är anpassad till företagets strategi och affärsverksamhet, när den kombineras med kunskap om den aktuella branschen och när de affärsmässiga konsekvenserna beaktas utifrån flera olika perspektiv till exempel legala, finansiella och skattemässiga.

Att ta ett helhetsgrepp om affären och samarbeta mellan flera olika discipliner är en av PwC Legals styrkor. En annan är vårt stora internationella nätverk. Fördelen för dig som kund är tydlig, du behöver inte anlita olika typer av rådgivare i flera länder.

 

kollegor diskuterar affärsjuridik
The Opportunity of a Lifetime

PwC:s Legal Services växer och vi är alltid på jakt efter nya kollegor som vill vara med och förbättra våra kunders vardag. Vår ambition är att tiden på PwC ska bli den bästa och mest utvecklande tiden i var och ens karriär, på PwC kallar vi det “The Opportunity of a Lifetime”. Läs mer på våra karriärsidor och skicka in en spontanansökan

Kontakta oss

Martin Morén Jönsson

Martin Morén Jönsson

Ansvarig partner Legal Advisory, PwC Sverige

Tel 0703-26 65 04

Karolina Palin

Karolina Palin

Partner, Legal Advisory, PwC Sverige

Tel 0709-29 14 15

Följ oss i sociala medier

Required fields are marked with an asterisk(*)