Deals: Skapa värde genom företagstransaktioner

Vi hjälper dig att skapa tillväxt genom transaktioner och företagsöverlåtelser. Våra rådgivare kan allt från strategi, värdering, due diligence, corporate finance och M&A till integrering och carve-out. Vi är med dig när du behöver det.

Allt från förvärv till avyttring

I en värld där teknologisk utveckling och global omställning ständigt förändrar näringslivets spelregler blir dina vägval viktiga. Faktiskt viktigare än någonsin. 

Som landets största rådgivare inom transaktioner vet vi att en lyckad affär förutsätter ett nära samarbete med dig som kund. Det kräver också en balans mellan helhetstänk och tydlig strategi. 

Våra experter hjälper dig genom alla steg i processen – med stöd av insikter, branschkunskap och lång erfarenhet – så att du och ditt företag kan skapa värde, genom allt från förvärv till avyttring.

PwC kan hjälpa dig hela vägen från strategi till transformation

Tillsammans med ett dedikerat team och en single point of contact så hjälper vi dig. Vi har team i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs om Transact to Transform

Förvärv och integration

Vill du sälja ditt företag? Våra rådgivare har expertis inom allt från strategi och marknadsföring till carve-out och förhandling. Få hjälp att lösa dina komplexa utmaningar, så att du kan fokusera på att göra bra affärer.

Försäljning och carve-out

Planerar du ett förvärv? Våra specialister hjälper dig med allt från strategi och genomförande till integration och värdeskapande. Få stödet du behöver för att lyckas med långsiktigt värdeskapande förvärv.

 

Finansiell rådgivning

Vill du få bättre insikter om ditt företag? Våra experter hjälper dig med allt från finansiell analys och modellering till värdering och incitament. Omvandla dina komplexa frågor till kraftfulla insikter och värdeskapande strategier.

 

Lär känna några av våra rådgivare 

Richard Båth, PwC

Richard är expert på bolagsförsäljningar

Richard är rådgivare inom M&A/Corporate Finance-expert och kan hjälpa dig att köpa och sälja bolag. 

Kontakta Richard

Sofia Lönnkvist, PwC

Sofia hjälper dig med värdering och finansiell analys

Sofia Lönnkvist arbetar med värdering, finansiell modellering och analys och ser till att du får djupare insikter och trygga beslutsunderlag vid förvärv, ägarförändring, refinansiering eller kapitalanskaffning.

Kontakta Sofia

Yuveel Rughoonandan, PwC

Möjligheterna med Financial Due Diligence? Yuveel vet!

Som expert inom finansiell due diligence säkerställer Yuveel Rughoonandan förvärvets finansiella förutsättningar. Han guidar dig till framgångsrika beslut.

Kontakta Yuveel

Hallå där, Mikael Burelo, varför ska man välja PwC?

"Förvärv, avyttringar och sammanslagningar är vanliga inom näringslivet, oavsett konjunkturläge eller rådande megatrend. Alla aktörer bör ha en grundlig förståelse för vilka faktorer som påverkar deras affär. För att lyckas är det därför viktigt med god planering och en gedigen due diligence. Våra kunder uppskattar oss för vårt helhjärtade engagemang och att vi kan hjälpa dem genom alla delar av en framgångsrik transaktionsprocess – det är just därför jag tror att vi är Sveriges största transaktionsrådgivare."

Kontakta Mikael

 


{{filterContent.facetedTitle}}

Kontakta oss

Mikael Burelo

Mikael Burelo

Partner Transaction Services, PwC Sverige

Tel 0709-29 30 11

Jonas Ericson

Jonas Ericson

Partner M&A, Göteborg, PwC Sverige

Tel 0709-29 10 16

Johan Strandberg

Johan Strandberg

Partner Deals, Malmö, PwC Sverige

Tel 0709-29 27 97

Följ oss i sociala medier