Victor Lindhall

Victor Lindhall

Auktoriserad revisor, partner, PwC Sverige

Victor är revisor med fokus på entreprenörsledda företag och noterade bolag. Hans roll innebär även att vara affärsrådgivare inom frågor som redovisning, skatter och aktiebolagsrätt. Victor hjälper företag att följa lagar och regler, samt säkrar och optimerar värdet för bolaget och ägarna. Han sitter på flera års erfarenhet inom techbolag och tech-startups.

Maila Victor direkt!

Kontaktuppgifter

Tel 0734-23 51 17

Email

Vilka utmaningar och möjligheter har dina kunder?

Vi befinner oss alla i en snabbt föränderlig värld med ökade krav, såsom internt och externt tryck på digitalisering och olika typer av regeländringar. Att samtidigt ha fokus på tillväxt är en stor utmaning.

Företagsledningar ska se till att lagar och regler följs, säkerställa ändamålsenliga rutiner och processer för uppföljning, hålla befintliga aktieägare nöjda och attrahera nya investerare. Detta gäller nästan oavsett om bolaget har syftet att växa väsentligt eller om ambitionen är att bibehålla sin marknadsandel. 

Det här trycket med att hela tiden behöva springa snabbast innebär många gånger ofta att man tappar viktiga bollar längs vägen. Med vår erfarenhet kan jag och mina kollegor stötta bolagen i deras tillväxtprocess.

Vad brukar du hjälpa dina kunder med?

  • Redovisning (IFRS, K3 och koncernredovisning) 

  • 3:12-regler

  • Aktiebolagsrättsliga regler

  • Ledningsarbete för styrelse och ledning
     

Victor Lindhall, PwC

"En kollega sa en gång till mig att han som revisor kunde lite mer än lite om väldigt mycket. Det tycker jag speglar även mig."
Victor Lindhall

Var är du född och uppvuxen?

Född och uppvuxen i Solna. Bodde kvar där till för något år sedan då jag flyttade till hus i Sollentuna. Trots det är jag djurgårdare.

Vad gör du på fritiden?

Vi har små barn hemma, så mycket av tiden går åt till att vara med dem. Senaste åren har jag renoverat och byggt om vårt hus i Sollentuna. I övrigt tycker jag om att åka skidor, laga mat, träna och umgås med vänner. Spelar korpfotboll på sommarhalvåret. Min stora hobby är Formel 1 som jag följer noggrant.

Victor Lindhall, PwC
Följ oss i sociala medier