PwC Academy - Värdeskapande lärande

Utbildning som gör skillnad

Vi hjälper stora och små organisationer att utveckla sin verksamhet. Gå en av våra kurser eller låt oss komma till dig för en skräddarsydd utbildning.

Aktiviteter under 2020

Vi följer noggrant utvecklingen relaterat till coronaviruset och har beslutat att ställa in alla fysiska utbildningar och events till och med sommaren 2020. Vissa events kommer istället att erbjudas digitalt. 

Academys utbildningserbjudande
för Public Sector

Hur möter vi framtiden?

I en värld som förändras snabbt behöver vi ständig utveckling. Inom offentlig verksamhet krävs att vi kan våra regelverk, vi kan hantera eventuella risker, vi är effektiva och arbetar med ledning, styrning, förändring och vi har kompetenta medarbetare. Vi har genom våra utbildningar och kurser försökt att möta dessa behov.

Du kan också kontakta oss eller någon av våra utbildare för att diskutera behoven i just din organisation. 

Vill du komma i kontakt med PwC Academy?

Du kan alltid kontakta oss direkt om du har mer frågor eller idéer kring våra utbildningar.

Kontakta oss

 

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Era behov styr vårt utbud
Kursutbudet inom Academy återspeglar de behov som vi vet finns bland kommuner, landsting, Regioner, Kommunalförbund, kommunala bolag, Svenska kyrkan och ideella föreningar. Vi vill kunna hjälpa dig inom alla de områden som vi behärskar bäst.
 

Vårt löfte – värdeskapande lärande
Academy står för värdeskapande lärande. Detta innebär att investeringen i tid och pengar för dig som deltagare ska ge värde i form av nytta för din verksamhet. Som deltagare på en Academykurs kan du förvänta dig hög kvalitet. Utbildningsledarna är utvalda utifrån kunskap, erfarenhet och pedagogisk förmåga.
 

Skräddarsy utbildningspaket
För att maximera nyttan erbjuder vi skräddarsydda utbildningar anpassade efter just era kompetensbehov.

Blockchain Experience Game

Blockchain – hype eller revolutionerande? Flera nya teknologier såsom Blockchain, AI, och IoT har global påverkan på företag i dag.
Läs mer om utbildningen här

Strategisk kommunikation för förtroendevalda och tjänstepersoner

Att förstå och ta kontroll över hur man uppfattas har blivit en av vår tids absolut viktigaste konkurrensfördelar. Kommunikation är nyckeln för att lyckas.
Läs mer om utbildningen här

Utbildning för förtroendevalda revisorer och fullmäktiges presidier 2019

Utbildningen riktar sig till både till dig som är ny eller erfaren. Syftet är att ge dig som förtroendevald grundläggande kunskaper inom verksamhetsrevision och lekmannarevision. Utbildningen ger även möjlighet till fördjupning.
Läs mer om utbildningen här

Följ oss i sociala medier