Skip to content Skip to footer
Sök
PwC

Visar resultat

PwC – jobb för fler än ekonomer

Vi har jobb för dig, oavsett om du vill bli managementkonsult, skatterådgivare, revisor, internrevisor, granska hållbarhetsrapporter, implementera regelverk eller bidra till cyber security. Det är din potential och personlighet som avgör.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända. Vi ger dig möjligheterna.

Vägen till en global karriär:
Jobb som managementkonsult, skatterådgivare och revisor hos PwC

Vårt syfte är att skapa förtroende och lösa viktiga problem. Vi agerar med integritet, gör skillnad, visar omsorg, samverkar och är nyskapande. Vi vill hjälpa våra kunder på bästa sätt – det är kärnan i varje uppdrag vi tar på oss.

Employer branding-teamet på Universum Awards.

PwC rankas som drömarbetsgivare bland ekonomistudenter i Sverige

Hjärtat i vår affär är att hjälpa kunden. Den gemensamma inställningen skapar en speciell kultur. En kultur som gror av att kollegor trivs och får utveckla sin potential genom att följa sin passion.

Vi är dedikerade till att leverera på vårt medarbetarlöfte "Opportunity of a Lifetime". Vi vill att du ska känna att din framtid är just din och ingen annans.

Vi ingår i det globala nätverket PwC och delar våra kunskaper, erfarenheter och lösningar med 250 000 medarbetare i 158 länder. På så sätt kan vi ständigt utveckla nya perspektiv och praktiska råd för att ta oss an kundernas utmaningar. Vårt globala nätverk ger dig möjlighet att jobba två år utomlands.

Du sätter målen – PwC ger dig möjligheterna

Vi breddar hela tiden vår kompetens för att vi ska lösa kundernas viktiga problem, oavsett om det handlar om revision, risk och regelverk eller it-säkerhet, digital transformation eller dataanalys. Alternativt om affärs-, varumärkes- och organisationsutveckling. Eller fusioner, företagsuppköp eller transaktioner. Hållbarhetsredovisning och rådgivning på samma område ligger oss varmt om hjärtat.

Många PwC:are jobbar någon annanstans ett tag men kommer tillbaka, för de älskar att lära och den strävan att ständigt förbättras som präglar oss. Precis som att många kunder kommer tillbaka. Man kan förlora ett uppdrag, men aldrig en nöjd kund. Eller en nöjd medarbetare. För oss är kundlöfte och medarbetarlöfte två delar av samma helhet.
 

84 % av medarbetarna är stolta över att jobba på PwC.

Medarbetarenkät 2018

PwC är ett av världens tio starkaste varumärken

Brand Finance’s Brand Strength Index (BSI), 2017

PwC är Sveriges största revisions- och rådgivningsföretag

Baserat på omsättning

Hitta den perfekta rollen för dig på PwC

Logga in på ditt konto

...eller

Välj utifrån ort

Sök med erfarenhetsnivå

Sök utifrån affärsområde

Våra planerade events

Vi följer noggrant utvecklingen av covid-19 och vid ändrade riktlinjer kan vissa events i stället komma att erbjudas digitalt. 

På gång – våra events

Vi är där för att vi vill träffa dig! Vi svarar gärna på alla dina frågor om oss, våra tjänster och allt möjligt du kan vilja veta om PwC. Kom förbi och snacka med oss!

Har du frågor om våra event eller vill anmäla ditt intresse hör av dig till kontaktpersonen för den aktuella regionen.


Följ PwC Karriär på Facebook, Instagram och LinkedIn!


Har du en generell fråga?

Kontakta oss via formuläret nedan.

Required fields are marked with an asterisk(*)

By submitting your email address, you acknowledge that you have read the Privacy Statement and that you consent to our processing data in accordance with the Privacy Statement (including international transfers). If you change your mind at any time about wishing to receive the information from us, you can send us an email message using the Contact Us page.

Kontakta oss

Följ PwC Karriär