Kommunal sektor

Framtidens kommun är här och nu!

Sveriges 290 kommuner står inför utmaningar som inte kan lösas på egen hand. Därför behöver vi hjälpas åt för att nå den fulla potential som Sveriges kommuner har. PwC bidrar till en bättre välfärd genom rådgivning, revision och utbildning och stöttar kommuner i deras framtidsresa. För oss på PwC innebär framtidens kommun allt från att möta medborgare på bästa sätt till att handlägga ett ärende på ett effektivt och rättssäkert sätt. Ta gärna kontakt med oss så diskuterar vi vidare. I morgon är första dagen och steget till framtidens kommun.

Årets undersökning kring kommunernas långtidsplanering är här!

PwC har under de senaste åren arbetat för att öka förståelsen för och vikten av en långsiktig planering och analys av kommunernas ekonomi såväl som personal- och kompetensförsörjningsbehov. Resultaten av den senaste undersökningen är iögonfallande och pekar på många förbättringsåtgärder.

Läs mer

Podcast: Kommunal ekonomi

Vill du veta mer om kommunal skuldsättning, flyktingmottagning och integration eller kanske bostadspolitik? Lyssna på podden Kommunal Ekonomi.

Lyssna på Soundcloud

Ta kunskapsövertag! Rapporter och analyser direkt i din inbox.

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog

Kontakta oss

Susanna Collijn

Susanna Collijn

Branschansvarig Kommuner och regioner, partner, PwC Sverige

Tel 0709-29 20 04

Jon Arwidson

Jon Arwidson

Partner, branschansvarig hälso- och sjukvård, PwC Sverige

Tel 0709-29 31 02

Anders Christensson

Anders Christensson

Branschansvarig statsförvaltning, partner, PwC Sverige

Tel 0709-29 38 39

Kommunala uppdragsförfrågningar

Kommunala uppdragsförfrågningar

Kontakta oss, PwC Sverige

Följ oss i sociala medier

Required fields are marked with an asterisk(*)

By submitting your email address, you acknowledge that you have read the Privacy Statement and that you consent to our processing data in accordance with the Privacy Statement (including international transfers). If you change your mind at any time about wishing to receive the information from us, you can send us an email message using the Contact Us page.

Hide