Skip to content Skip to footer
Sök
PwC

Visar resultat

Andreas Stranne

Andreas Stranne

Skatterådgivare inkomstskatt, ansvarig Entrepreneur Tax Services, partner, PwC Sverige

Andreas arbetar som skatterådgivare till entreprenörer och deras bolag på PwC:s kontor i Göteborg. Det kan röra sig om transaktioner, omstruktureringar, deklarationsuppdrag och internationella projekt. Andreas fungerar lite som en "allmänläkare" på skatter med bred kunskap inom flera områden och med specialistkompetens inom fastighetsområdet.

Vilka utmaningar och möjligheter har dina kunder?

Vi lever i en snabbt föränderlig värld. För dig som entreprenör finns många skattefrågor att ta ställning till som berör både dig som ägare, din familj och ditt företag. Många entreprenörer upplever reglerna som krångliga, och det finns ett behov att göra en analys kring hur de förändringar som hela tiden sker ska hanteras. Vi kan hjälpa dig att ta ett helhetsgrepp om dessa frågor och med ett strategiskt perspektiv tillsammans skapa en långsiktigt hållbar lösning.

Vad brukar du hjälpa dina kunder med?

  • Företags- och ägarelaterade skattefrågor

  • Transaktioner 

  • Omstrukturering 

  • Fastighetsbeskattning

  • Deklarationsuppdrag

  • Internationella projekt
     

Andreas Stranne, PwC

"Rätt skatt är en förutsättning för välmående entreprenörsföretag. Ägarna behöver känna trygghet för att kunna bygga ett företag för framtiden."
Andreas Stranne

Var är du född och uppvuxen?

Född i Göteborg och uppvuxen på Smögen, där jag bodde tills jag flyttade till Göteborg för högskolestudier. Efter nästan 15 år i Göteborg flyttade jag och familjen tillbaka till Smögen, så nu är cirkeln sluten.

Vad gör du på fritiden?

På fritiden umgås jag med familj och vänner. Jag bor tillsammans med min fru, våra två barn och vår hund. Som familj gillar vi att vara ute mycket i naturen. Vi spenderar gärna tid ute på havet och uppe på fjällen i Åre. Årets höjdpunkt är hummerfisket på hösten.