Limor  Janssen

Limor Janssen

Insight & Foresight Director, PwC Sverige

Limor hjälper företag och organisationer att forma deras framtida verksamhet. Detta kan variera från hur man strukturerar och arbetar med insikter till att skapa framtidsscenarier och produkt- till tjänsteinnovation.

Kontaktuppgifter

Tel 0709-29 11 28

Email

Vilka utmaningar och möjligheter ser du för dina kunder?

En viktig utmaning är hur man hanterar och prioriterar all information och data som finns, inte minst med de möjligheter som 5G erbjuder. Många företag är medvetna om att de behöver framtidssäkra sin verksamhet. Men det är svårt att prioritera och vara tydlig vad man ska fokusera på, särskilt då innovationer oftast handlar om att navigera okända vatten. Man kan inte alltid förlita sig på historiska data.

Genom ett intensivt samarbete med våra kollegor på Data & Analytics stödjer vi våra kunder genom att kombinera data och kvalitativ insikter som kan ligga till grund för framtida affärsbeslut.

Vilka är dina kompetenser?

En passion och intresse för människor och vad som driver dem, jag är bra på att lyssna och ge olika perspektiv på en fråga eller observation. I projekt brukar jag se både en nära och en avlägsen framtid – jag förstår inte bara vad jag ska göra i framtiden utan också hur det kan göras. Kort och gott: jag har en stark mix av både analytiska och kreativa förmågor.
 

Limor med dotter

Var är du född och uppvuxen?

Född och uppvuxen i Holland. Efter några i år Haag flyttade jag till Stockholm 2009. Planen var att stanna i ett år.

Vad gör du på fritiden?

Jag har två små barn och vi älskar att utforska naturen runt Stockholm och cykelturer i stan. Hemma tycker jag om att baka holländskt bröd och läsa, min e-reader är den bästa investeringen jag gjort på länge.

Följ oss i sociala medier