Sara Lörenskog

Sara Lörenskog

Partner Tax, PwC Sverige

Sara Lörenskog är verksam inom indirekt skatt (moms, tull och punktskatt). Hon hjälper kunder med momsrådgivning, framförallt handlar det om internationellt verksamma företag, bland annat i samband omstruktureringar och internationell handel.

Kontaktuppgifter

Tel 010-2133556

Email

Vilka utmaningar och möjligheter ser du för dina kunder?

Att hänga med i den rasande takten och vara insatt i regler och efterleva alla rapporteringskrav som uppställs på ett effektivt, säkert och digitalt sätt.

Även Brexit är ett område där våra kunder upplever stora utmaningar. Det gäller att navigera rätt genom nya vatten, särskilt i dessa tider när vi ser en starkt ökad globalisering och så förstås alla effekterna av pandemin.

Vad gör du på fritiden? 

Tränar, älskar cirkelträning, spinning och annan HIIT träning (eng. High Intensity Interval Training) där man får ta ut sig totalt!

"Inom skatteområdet ser vi hur företag står inför nya utmaningar som drivs av starka trender som digitaliseringen, globaliseringen och nu även pandemin. Det är viktigare än någonsin att ha en enhetlig, tydlig och överblickbar skattestrategi som utgår ifrån alla förändringar vi ser globalt och lokalt."
Sara Lörenskog

Född och uppvuxen 

Enköping

Kompetenser

  • Juridik
  • Ekonomi

 

 

Följ oss i sociala medier