Välkommen till PwC i Umeå!

Välkommen till PwC i Umeå

Kontakta vårt kontor i Umeå

Hos oss i Umeå får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning. Du får tillgång till revisorer, skattespecialister och affärsrådgivare med lokal kännedom om näringslivet i Umeå. Vi hjälper företagare, kommuner, regioner och landsting, statsförvaltning, offentligt ägda bolag och ideella organisationer att driva och utveckla sina verksamheter.

Företagare och organisationer ställs inför en rad frågor som rör exempelvis lagar och regler, lönsamhet, styrning och ledarskap, informationssäkerhet. Vanliga frågor vi får är: Vilka krav ställs på min verksamhet i och med GDPR? Vad kan jag göra för att förbättra lönsamheten i företaget? Hur skapar jag en hållbar affärsidé? Vi är en ideell organisation - hur rapporterar vi effekten av vårt arbete? Vi har anställda utomlands - hur ska de beskattas? Vi är en ideell organisation - hur rapporterar vi effekten av vårt arbete? Hur förbereder vi oss på risker som cyberattacker?

Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer, stora som små, har gett oss stor erfarenhet och branschkunskap om näringslivet. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och entreprenörer, kommuner, regioner och landsting, statsförvaltning, offentligt ägda bolag och ideella organisationer.

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC. Det ger oss insikter om näringslivet globalt såväl som lokalt i Umeå. Tillsammans arbetar vi för ett väl fungerande och hållbart samhälle.

Välkommen att höra av dig till oss - din lokala rådgivnings- och revisionsbyrå i Umeå!
 

Öppettider Umeå

Måndag-torsdag 8.00-16.00
Fredag 8.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Hitta oss

Besöksadress: Östra Strandgatan 24, 903 33 Umeå
Postadress: Östra Strandgatan 24, 903 33 Umeå
Telefon: 010-212 53 00

Vill du delta i våra seminarier i Umeå

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalender

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Umeå? Se lediga tjänster och läs mer på: www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

Kontakta oss

Håkan Jonsson

Håkan Jonsson

Kontorschef, PwC Sverige

Tel 0709-29 42 81

Linda Fichera

Administratör, PwC Sverige

Tel 010-212 53 03

Följ oss i sociala medier