Välkommen till PwC i Linköping!

Välkommen till PwC i Linköping

Låt oss hjälpa dig i Linköping att nå dina visioner!

Hos oss i Linköping får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning. Du får tillgång till revisorer och rådgivare som kan hjälpa dig att driva och utveckla din verksamhet i alla faser oavsett om det gäller att starta, växa eller avveckla.

Vanliga frågor från företagare och organisationer är: Hur ska ett avtal se ut för att skydda mig som köpare/säljare juridiskt? Vad bör jag tänka på när det gäller mitt företag och familjerättsliga frågor? Hur går jag tillväga om jag vill sälja mitt företag och hur mycket är mitt bolag värt? Vi har anställda utomlands - hur ska de beskattas? Hur säkerställer jag ett generationsskifte? Hur förvaltar jag företagets  kapital? Hur kan en revisor i Linköping skapa trygghet och säkerhet i mitt företag?

Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer, stora som små, har gett oss stor erfarenhet och branschkunskap. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och entreprenörer.

Vårt nätverk finns på såväl den internationella marknaden som den lokala i Linköping och vi värnar om ett väl fungerande och hållbart företagsklimat.

Välkommen att höra av dig till oss - din lokala rådgivnings- och revisionsbyrå i Linköping!

Öppettider Linköping

Måndag-fredag: 8.00-16.00
Lunchstängt: 12.00-13.00

Hitta oss

Besöksadress: Storgatan 24, 582 23 Linköping
Postadress: Box 305, 581 02 Linköping
Telefon: 010-212 95 00
 

Vill du delta i våra seminarier i Linköping

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalender

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Linköping Se lediga tjänster och läs mer på: www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

Kontakta oss

Emma Ingefjord

Emma Ingefjord

Revision, PwC Sverige

Tel 010-212 95 72

Eva Sjögren

Eva Sjögren

Administratör, PwC Sverige

Tel 010-212 95 50

Följ oss i sociala medier