Skatter och skatterådgivning Göteborg

Skatterådgivning som gör er trygga, förberedda, starka

Ett företag måste ha full koll för att nå sina mål. Man måste se tidens tecken, man måste hantera utmaningar och möjligheter, helst innan de uppstår. Man måste förstå att ett väl fungerande företag är det av en anledning. För framgång är ingen slump.

Tillsammans har vi allt du behöver, när och där du behöver det. Tillsammans sätter vi din verklighet i ett större perspektiv för att ge dig och ditt företag en fördel på marknaden. En fördel som gör er friare, klokare och smartare, som gör er trygga, förberedda och starka – oavsett vad som händer.

 

Öppettider Göteborg

Måndag-fredag 8.00-17.00

Hitta oss

Besöksadress: Skånegatan 1, 411 40 Göteborg
Postadress: 405 32 Göteborg
Telefon: 010-213 10 00
Fax: 010-214 10 00

 

Skatterådgivare och affärsjurister i Göteborg

I Göteborg har vi kvalificerad rådgivning inom företagsbeskattning, ägarförändringar och skatteprocesser. Här arbetar 70 skatterådgivare och 7 affärsjurister. Vårt mål är att hjälpa PwC:s kunder att navigera bland möjligheter och risker i dagens komplexa och föränderliga värld. Vi ger dem möjlighet att fatta välgrundade beslut för att nå sina mål, samtidigt som de uppfyller lagar, regler och bidrar i samhället på ett hållbart och poshhitivt sätt. 

Med ett brett perspektiv hjälper vi våra kunder hela vägen från strategi till genomförande och gör dem rustade för framgång, vad de än vill att den ska vara. 

Vi gör det genom samarbete såväl lokalt som globalt. Med hjälp av den senaste teknologin. Genom att kombinera affärsmannaskap och goda insikter i våra kunders möjligheter och utmaningar. Alltid med djup skatteteknisk och/eller affärsjuridisk kompetens som grund.

Välkommen till Tax & Legal Services i Göteborg!

 

 

 

Skatterådgivning bidrar med störst värde när den är anpassad till företagets strategi och affär, lokala förutsättningar och den aktuella branschen

Ulf Hedström ansvarig region Västra, PwC Tax & Legal Services

Kontakta oss

Ulf Hedström

Ulf Hedström

Partner Skatt, PwC Sverige

Tel 0709-29 14 24

Ulrika Lundh Eriksson

Ulrika Lundh Eriksson

Skatterådgivare, PwC Sverige

Tel 010-213 14 17

Andreas Stranne

Andreas Stranne

Director Tax, PwC Sverige

Tel 070-929 14 47

Karolina Palin

Karolina Palin

Director / Jurist, PwC Sverige

Tel 0709-29 14 15

Följ oss i sociala medier