Hur kan vi hjälpa dig med fastighetsfrågor?

PwC:s Real Estate erbjuder rådgivningstjänster inom hela fastighetssektorn

Vi har en gedigen erfarenhet av sälj- och köprådgivning inom fastighetsbranschen, strategisk rådgivning, värdering av fastigheter, deklarationer, fastighetstaxering, omstruktureringar och övriga frågor avseende ägandet av fastigheter. Vi kan stödja dig och ditt företaget med rådgivning och praktisk hjälp/support.

Vi är kontinuerligt involverade i de största och mest komplexa transaktionerna på den nordiska fastighetsmarknaden. Med oss får du tillgång till skräddarsydd kompetens och ett globalt nätverk av transaktionsspecialister världen över.

Därför ska du anlita PwC

 • Helhetserbjudande
  Inom revision, redovisning, corporate finance och skatt arbetar våra fastighetsspecialister integrerat för att ge dig största möjliga värde. Vi hjälper dig och ditt företag genom att ge råd och praktiskt stöd i alla länder där du har verksamhet eller vill investera.Våra tjänster omfattar bland annat due diligence, M&A, värdering och strategisk rådgivning. Utöver detta kan du även få rådgivning relaterat till juridiska frågor och skatt.

 • Marknadsledande köprådgivning
  Vi har stor erfarenhet av transaktioner som den marknadsledande finansiella rådgivaren på köpsidan. Vi har också en stark position när det kommer till M&A, strategisk rådgivning och finansiell rådgivning.

 • Starkt varumärke
  PwC som varumärke har hög trovärdighet vilket underlättar kontakten med såväl köpare som säljare under transaktionsprocessen.

 • Globalt nätverk
  Vårt globala nätverk av fastighetsspecialister har omfattande erfarenhet av att stödja aktörer inom fastighetssektorn.  Vi har hela PwC:s globala nätverk till vårt förfogande för att identifiera och hantera säljare och köpare över hela världen. 

Här är ett urval av våra fastighetsspecifika tjänster:

Kontakta oss

Helena Ehrenborg

Helena Ehrenborg

Real Estate Leader, PwC Sverige

Tel 0709-29 33 08

Patrik Texell

Patrik Texell

Partner, Real Estate Deals, PwC Sverige

Tel 0709-29 27 91

Thomas Almendal

Thomas Almendal

Tax Real Estate Leader, partner, PwC Sverige

Tel 0728-80 96 50

Erika Nettrander

Erika Nettrander

Ansvarig Real Estate Legal, PwC Sverige

Tel 0738-60 18 52

Följ oss i sociala medier