Skip to content Skip to footer
Sök
PwC

Visar resultat

Företagare och entreprenörer

Vi hjälper dig att driva och utveckla din verksamhet i alla faser oavsett om det gäller att starta, växa eller avyttra.

Finansiering i fokus i PwC:s StartUp Forum

PwC:s StartUp Forum – våren 2021 fortsätter i digitalt format och denna gång byter vi erfarenheter och diskuterar en ständig aktuell fråga – finansiering. När är det lämpligt att söka finansiering? Hur och vilka fallgropar kan man stöta på? Detta är några av de frågor som våra gäster kommer att diskutera.

Moderator är Måns Liljenlov och med oss under denna sändning har vi Andreas Wramsmyr, vd och grundare av Adnavem, samt Patrik Arnesson, vd och grundare av Forza Football som båda vid flertalet tillfällen hanterat just frågan kring finansiering för sina bolag. Tillsammans med Helene Öhrvall på Almi och Magnus Fjellman, revisor och rådgivare på PwC, kommer de att diskutera vilka lärdomar som kan dras från egna erfarenheter samt vilka råd som kan ges till företag som nu står inför frågan om att ta in kapital för att finansiera sin resa. Detta event sändes live på LinkedIn den 28 april 2021.

2021-04-28

PwC:s StartUp Forum

{{filterContent.facetedTitle}}

Företagarbloggen

Tips och inspiration för dig som är företagare. På Företagarbloggen delar experter inom redovisning och revision med sig av sin kunskap – vi gör det enklare för dig att driva företag.

Kundcenter

010-212 50 00
kundcenter@se.pwc.com

Våra kontor

Vi har kontor runt om i landet
Hitta kontor

Förfrågningar

Be om offert
Bli kontaktad


Kontakta oss

Pontus Tonning

Pontus Tonning

Assurance Leader, PwC Sverige

Tel 010-212 55 10

Följ oss i sociala medier